Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟ Κάρολος Παπούλιας στα εγκαίνια του Κυπρίνου-Ιβαϊλογκραντ

Ο Κάρολος Παπούλιας στα εγκαίνια του Κυπρίνου-Ιβαϊλογκραντ

Τα εγκαίνια του συνοριακού σταθμού Κυπρίνου-Ιβαϊλογκράντ, αναμένεται να τελεστούν από τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια και τον ομόλογό του από τη Βουλγαρία, Γκεόργκι Παρβάνοφ. Η τελετή των εγκαινίων […]

Τα εγκαίνια του συνοριακού σταθμού Κυπρίνου-Ιβαϊλογκράντ, αναμένεται να τελεστούν από τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια<...> και τον ομόλογό του από τη Βουλγαρία, Γκεόργκι Παρβάνοφ. Η τελετή των εγκαινίων έχει προγραμματιστεί για τις 9 Σεπτεμβρίου. Σημειώνεται ότι το μεγαλύτερο τμήμα του οδικού άξονα που θα συνδέει τις δύο περιοχές έχει ολοκληρωθεί όπως και οι παρεμβάσεις για τη στέγαση των υπηρεσιών του νέου τελωνείου.

Στο χώρο του μεθοριακού σταθμού συναντήθηκαν κλιμάκια υπηρεσιακών παραγόντων, εκπροσώπων των υπουργείων εξωτερικών των δύο χωρών, ο νομάρχης Έβρου και ο νομάρχης Χασκόβου-Βουλγαρίας, προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη λειτουργία και τα εγκαίνια του τελωνείου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024