Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟ. Κεφαλογιάννη: Θετική εξέλιξη η υπογραφή νέας συλλογικής σύμβασης στους ξενοδοχοϋπαλλήλους
Η υπουργός Τουρισμού σε εκδήλωση υποδοχής κρουαζιερόπλοιων στο Κατάκολο

Ο. Κεφαλογιάννη: Θετική εξέλιξη η υπογραφή νέας συλλογικής σύμβασης στους ξενοδοχοϋπαλλήλους

Η υπογραφή νέας συλλογικής σύμβασης στο χώρο των ξενοδοχοϋπαλλήλων εξασφαλίζει την επίτευξη εργασιακής ειρήνης, μέσα σε ένα εύθραυστο κοινωνικό περιβάλλον, που είναι απολύτως απαραίτητη στην προσπάθεια ομαλοποίησης της κατάστασης στον τουρισμό, δήλωσε η υπουργός Τουρισμού.

Η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη με αφορμή την υπογραφή κλαδικής συλλογικής σύμβασης εργασίας των ξενοδοχοϋπαλλήλων δήλωσε:

“Η υπογραφή νέας συλλογικής σύμβασης στο χώρο των ξενοδοχοϋπαλλήλων είναι μια θετική εξέλιξη, κομβικής σημασίας για την πορεία του ξενοδοχειακού κλάδου τη φετινή και την επόμενη περίοδο, αλλά και του ελληνικού τουρισμού γενικότερα.

Εξασφαλίζει την επίτευξη εργασιακής ειρήνης, μέσα σε ένα εύθραυστο κοινωνικό περιβάλλον, που είναι απολύτως απαραίτητη στην προσπάθεια ομαλοποίησης της κατάστασης στον τουρισμό.

Η υπογραφή της συμφωνίας εύχομαι να λειτουργήσει εποικοδομητικά για την εμπέδωση ενός κλίματος σταθερής και μόνιμης συνεργασίας με αμοιβαία οφέλη για τις δύο πλευρές, τον ελληνικό τουρισμό και την εθνική οικονομία γενικότερα”.

Η υπουργός Τουρισμού θα παρευρεθεί τη Δευτέρα 16 Ιουλίου σε ειδική εκδήλωση υποδοχής των κρουαζιερόπλοιων “Divina” (με 4.800 τουρίστες–επιβάτες και 1.500 μέλη πλήρωμα) και “Seabourn Odyssey” (με 450 τουρίστες), που θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί στο Κατάκολο Ηλείας.

Η εκδήλωση γίνεται με πρωτοβουλία του Ομίλου Ηλείων για τον Πολιτισμό και την ανάπτυξη “Πολιτεία  Ήλιδας – Ολυμπίας” για τρίτη συνεχή χρονιά, με την ευκαιρία έλευσης ενός κρουαζιερόπλοιου που έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας.

Η υπουργός, όπως τόνισε και στην ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης στη Βουλή, δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ανάπτυξη των θεματικών ενοτήτων στον τουρισμό, στις οποίες εξέχουσα θέση κατέχει ο Θαλάσσιος Τουρισμός.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024