Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΌ. Κεφαλογιάννη: Το all-inclusive δεν είναι μνημονιακή υποχρέωση για να το καταργήσει ο ΣYΡΙΖΑ
Τουριστική πολιτική

Ό. Κεφαλογιάννη: Το all-inclusive δεν είναι μνημονιακή υποχρέωση για να το καταργήσει ο ΣYΡΙΖΑ

Συνέντευξη – σχολιασμός της υπουργού Τουρισμού κας Όλγας Κεφαλογιάννη στον Ρ/Σ ΣΚΑΪ 100,3 , στις πρόσφατα ανακοινώσιμες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τον τουρισμό.

“Ήταν η πρώτη φορά, εδώ και δύο χρόνια, που άκουσα τον τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει έστω και κάποια άποψη για τον τουρισμό”, δήλωσε η υπορυγός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, αναφερόμενη στις δηλώσεις – θέσεις για τον τουρισμό του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, όπως αυτές διατυπώθηκαν στις 9 Δεκεμβρίου, στο ΕΒΕΑ. “Μέχρι τώρα ήταν κάτι που δεν τους απασχόλούσε καθόλου. Τουλάχιστον είναι μία εξέλιξη, ότι αποφάσισαν να έχουν μία άποψη, ακόμα κι αν αυτή η άποψη είναι όχι στις επενδύσεις, όχι στις ιδιωτικοποιήσεις, να φτιάξουμε έναν καινούργιο κρατικό αερομεταφορέα και αυτό που ακούστηε για την κατάργηση των all-inclusive”. Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων η κα Κεφαλογιάννη στη ραδιοφωνική εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ 100,3.

Η υπουργός σημείωσε ακόμη ότι ειδικά για το “all-inclusive”, είναι κάτι που δεν το θεσμοθέτησε το κράτος και σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι που μπορεί κάποιος να το εισαγάγει ως έννοια ή να το καταργήσει. Είναι ένα τουριστικό πακέτο το οποίο υπάρχει στην αγορά και ισχύει και για αυτό όπως και για όλα τα άλλα, ο νόμος της αγοράς και της ζήτησης. Τόνισε δε ότι αποτελεί μόλις το 1/10 της συνολικής τουριστικής αγοράς της χώρας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024