Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟ ΣΕΠΟΣ μετονομάζεται σε HAPCO και για την Ελλάδα

Ο ΣΕΠΟΣ μετονομάζεται σε HAPCO και για την Ελλάδα

Έπειτα από ομόφωνη απόφαση των μελών του Διοικητικού του Συμβουλίου, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων – ΣΕΠΟΣ από τον Οκτώβριο του 2004 χρησιμοποιεί και στην Ελλάδα τον αγγλικό τίτλο HAPCO – Hellenic Association of Professional Congress Organizers

Έπειτα από ομόφωνη απόφαση των μελών του Διοικητικού του Συμβουλίου, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων – ΣΕΠΟΣ από<...> τον Οκτώβριο του 2004 χρησιμοποιεί και στην Ελλάδα τον αγγλικό τίτλο HAPCO – Hellenic Association of Professional Congress Organizers. Η καθιέρωση, που συνοδεύεται από αλλαγή του λογοτύπου του, υπαγορεύεται από τον ανερχόμενο ρόλο του HAPCO στο χώρο του συνεδριακού τουρισμού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς και από την ανάγκη του για ενιαία παρουσία.

Ο HAPCO ιδρύθηκε το 1996 με στόχο την εκπροσώπηση των επαγγελματιών του συνεδριακού τουρισμού και τη συνολική προώθηση της συνεδριακής βιομηχανίας σε όλη την Ελλάδα. Από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα, ο HAPCO έχει αναχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους φορείς στο χώρο του τουρισμού και έχει αναγνωριστεί ως επίσημος συνομιλητής της πολιτείας σε θέματα, που αφορούν το συνεδριακό τουρισμό. Τα μέλη του διακρίνονται για τη δυναμική παρουσία τους στον ευρύτερο χώρο του τουρισμού και περιλαμβάνουν διοργανωτές συνεδρίων, συνεδριακά κέντρα και ξενοδοχειακές μονάδες, εταιρίες οπτικοακουστικών μέσων, γραφεία διερμηνέων, καθώς και εταιρίες, που προσφέρουν εύρος υπηρεσιών, που σχετίζονται με τη διοργάνωση και υποστήριξη συνεδρίων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024