Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟ Σταύρος Ξαρχάκος στην Αυτοδιαχείριση
Πνευματικά δικαιώματα

Ο Σταύρος Ξαρχάκος στην Αυτοδιαχείριση

Η Αυτοδιαχείριση εκπροσωπεί σήμερα στην Ελλάδα πάνω από 2 εκατ. μουσικοσυνθέτες και δημιουργούς από όλο τον κόσμο και 25 εκατ. μουσικά έργα.

Ο Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης μουσικών πνευματικών δικαιωμάτων “Αυτοδιαχείριση” καλωσορίζει τον συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο στο δυναμικό της. Ο Σταύρος Ξαρχάκος είναι από τους σημαντικότερους πρωτεργάτες του ελληνικού τραγουδιού, με ώριμη πολιτική σκέψη και με δράση υπέρ των πολιτιστικών θεμάτων της χώρας, αλλά και ειδικότερα υπέρ της κοινότητας των Ελλήνων Δημιουργών για τα πνευματικά τους δικαιώματα.

Ο κορυφαίος συνθέτης, ενορχηστρωτής και μαέστρος έχει συνθέσει πλήθος τραγουδιών που αγαπήθηκαν πολύ, άφησαν εποχή και σημάδεψαν μια ολόκληρη γενιά, μέσα από τους στίχους εξαίρετων στιχουργών και τις φωνές σπουδαίων ερμηνευτών, μουσική για τον κινηματογράφο, την τηλεόραση, το θέατρο και την αρχαία τραγωδία, καθώς και ορχηστρική μουσική (σουίτες μπαλέτου, κοντσέρτα, συμφωνικά έργα).

Η Αυτοδιαχείριση εκπροσωπεί σήμερα στην Ελλάδα πάνω από 2 εκατ. μουσικοσυνθέτες και δημιουργούς από όλο τον κόσμο και 25 εκατ. μουσικά έργα, είναι μέλος αναγνωρισμένων διεθνών και ευρωπαϊκών ενώσεων, όπως της CISAC, της GESAC και της BIEM και συνεχίζει να υποδέχεται καθημερινά νέα σημαντικά ρεπερτόρια από όλα τα είδη της ελληνικής μουσικής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024