Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟ τουρισμός στη Κρήτη δεν έχει επηρεαστεί από την κρίση στο Κόσοβο

Ο τουρισμός στη Κρήτη δεν έχει επηρεαστεί από την κρίση στο Κόσοβο

Καμιά αρνητική επίδραση στην τουριστική κίνηση της Κρήτης δεν υπάρχει μέχτι στιγμής λόγω της κρίσης στο Κοσσυφοπέδιο. Οι μονάδες έχουν αυξημένη πληρότητα και δεν παρατηρούνται προβλήματα, αλλά αν υπάρξει κλιμάκωση […]

Καμιά αρνητική επίδραση στην τουριστική κίνηση της Κρήτης δεν υπάρχει μέχτι στιγμής λόγω της κρίσης στο Κοσσυφοπέδιο<.>. Οι μονάδες έχουν αυξημένη πληρότητα και δεν παρατηρούνται προβλήματα, αλλά αν υπάρξει κλιμάκωση ή παράταση της κρίσης, κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τι θα συμβεί.
Αυτό ανέφεραν μεταξύ άλλων, οι υπεύθυνοι των τεσσάρων Νομαρχιακών Επιτροπών Τουριστικής Προβολής της Κρήτης, Α. Καλπάκη-Γεωργουλάκη, Κ. Σπυροπούλου, Κ. Ξυλούρης και Μ. Μαρκαντωνάκης, σε κοινή συνέντευξη τύπου που διοργανώθηκε στα πλαίσια της έκθεσης «Τουριστικό Πανόραμα ‘99».
Οι προσπάθειες που καταβάλλονται για την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού της Κρήτης κινούνται σε τρεις άξονες:
Πρώτον, στην ανάδειξη και καθιέρωση της Κρήτης ως προορισμού τουρισμού 12μηνης διάρκεια, με αξιοποίηση όλων των φυσικών πλεονεκτημάτων που διαθέτει το νησί.
Δεύτερον, στη συνεχή προσπάθεια δυναμικής προβολής της Κρήτης στις διεθνείς αγορές και στο εσωτερικό. Ήδη στο διάστημα Σεπτεμβρίου 1998 ως Μαίου 1999, η παρουσία της Κρήτης ήταν έντονη σε 20 από τις μεγαλύτερες διεθνείς και ελληνικές τουριστικές εκθέσεις, ενώ για πρώτη φορά υπήρχε παρουσία του νησιού στο Ισραήλ, την Ρωσία, και την Ελβετία.
Τρίτον, στην ανάγκη να καταβληθεί μεγαλύτερη προσπάθεια προσέλκυσης περισσότερων Ελλήνων τουριστών, με την δημιουργία ειδικών πακέτων και προσφορών, κυρίως στο διάστημα πριν και μετά την περίοδο αιχμής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024