Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟι Κερκυραίοι ξενοδόχοι διαμαρτύρονται για διπλασιασμό του συντελεστή στον υπολογισμό του ΕΕΤΑ
Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας

Οι Κερκυραίοι ξενοδόχοι διαμαρτύρονται για διπλασιασμό του συντελεστή στον υπολογισμό του ΕΕΤΑ

Επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλε η Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας που αφορά τον συντελεστή για την χρέωση του ΕΕΤΑ.

Το δήμαρχο κ. Ιωάννη Τρεπεκλή, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Κερκυραίων και τον κερκυραϊκό Τύπο είχε ως παραλήπτες η επιστολή διαμαρτυρίας που έστειλε η Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας σχετικά με τη χρέωση του ΕΕΤΑ (Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ακινήτων)

“Η Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας διαμαρτύρεται εντονότατα για το διπλασιασμό του συντελεστή στον υπολογισμό του ΕΕΤΑ, διότι όπως μας ενημέρωσαν υπήρξε ολιγωρία εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής να αποστείλει εγκαίρως στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπως προβλέπει ο νόμος.

Το Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας ζητά να αποσταλούν άμεσα τα σχετικά ώστε το Υπουργείο Οικονομικών να προβεί στην διόρθωση του συντελεστή. Ο επιχειρηματικός κόσμος της Κέρκυρας δεν αντέχει να καταβάλει ποσά δυσανάλογα προς την αξία των ακινήτων”, αναφέρεται στην επιστολή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024