Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΟλοκληρώθηκε στο Ναύπλιο το 6ο Mediterranean Yacht Show
Θαλάσσιος τουρισμός

Ολοκληρώθηκε στο Ναύπλιο το 6ο Mediterranean Yacht Show

Περισσότεροι από 450 εμπορικοί επισκέπτες από 31 χώρες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα σκάφη που είναι διαθέσιμα προς ναύλωση, να γνωρίσουν τα πληρώματά τους και να ενημερωθούν για τις δυνατότητες και τις επιλογές που προσφέρουν.

Tην Τετάρτη 8 Μαΐου ολοκληρώθηκε το 6ο Mediterranean Yacht Show, το οποίο διοργανώθηκε και φέτος στο φιλόξενο λιμάνι του Ναύπλίου από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού. Βασικός στόχος της έκθεσης ήταν η προβολή και προώθηση των επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής που μπορούν να ναυλωθούν στην Ελλάδα και σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο σε ένα διεθνές κοινό charter brokers. Πιο συγκεκριμένα, περισσότεροι από 450 εμπορικοί επισκέπτες από 31 χώρες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα σκάφη που είναι διαθέσιμα προς ναύλωση, να γνωρίσουν τα πληρώματά τους και να ενημερωθούν για τις δυνατότητες και τις επιλογές που προσφέρουν.

Το φετινό Mediterranean Yacht Show κατέγραψε 102 εγγεγραμμένα επαγγελματικά επανδρωμένα σκάφη αναψυχής συνολικού αθροιστικού μήκους που ξεπέρασε τα 3 χλμ., τα οποία το κατέστησαν, για μια ακόμη φορά, σύμφωνα με τους διοργανωτές, τη μεγαλύτερη διεθνώς έκθεση του είδους της σε αριθμό συμμετοχών και συνολικό μήκος σκαφών.

Στο Yacht Show συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι εταιρείες Burgess, Camper & Nicholsons International, Edmiston, Fraser, Yachting Partners International, CharterWorld, CSO Yachts, IYC, Northrop & Johnson, TWW Yachts, Yachtzoo, Luxury Charter Group και West Nautical. Στο event παραβρέθηκαν και αντιπρόσωποι της Διεθνούς Ένωσης Θαλάσσιου Τουρισμού (MYBA).

Στο πλαίσιο του Yacht Show πραγματοποιήθηκε και ο διαγωνισμός Chefs’ Competition, με κριτές,μεταξύ άλλων, τον βραβευμένο με 2 Αστέρια Michelin σεφ του εστιατορίου “Σπονδή” κ. Άγγελο Λάντο, καθώς και τον σεφ κ. Θάνο Στασινό με θητεία στα εστιατόρια “Nikkei” (Αθήνα), “Pacific” (Monte Carlo) και “Ritz Carlton” (Valencia).

Κατά τη διάρκεια του yacht show διοργανώθηκε ένα πλήθος εκδηλώσεων και πάρτι προσφέροντας στους επισκέπτες ξεχωριστές στιγμές διασκέδασης, ενώ την Τετάρτη 8 Μαΐου απονεμήθηκαν τα βραβεία του Chefs’ Competition σε μια αποχαιρετιστήρια εκδήλωση στο “MEDYS Lounge“. Η βραδιά συνεχίστηκε με το καθιερωμένο πάρτι για τα πληρώματα των σκαφών που διοργανώνεται από την HYCA με την υποστήριξη του Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού.

To Mediterranean Yacht Show διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού. Ο θεσμός του Mediterranean Yacht Show έχει και τη στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024