Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςOne Stop Shop για τις καλοκαιρινές διακοπές η 2η Greek Travel Show από τις 4-6 Μαΐου στο Helexpo Maroussi
Εκθέσεις

One Stop Shop για τις καλοκαιρινές διακοπές η 2η Greek Travel Show από τις 4-6 Μαΐου στο Helexpo Maroussi

Στην 2η Greek Travel Show Τιμώμενες Περιοχές είναι η Περιφέρεια Ηπείρου και ο Δήμος Λαμιέων. Για πρώτη φορά φέτος δημιουργείται ειδικός χώρος στην έκθεση για την προώθηση του Ποδηλατικού Τουρισμού σε συνεργασία με το Σήμα Πιστοποίησης 'Bike Friendly Hotel'.

Το μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός που απευθύνεται σε όσους θέλουν να σχεδιάσουν και να κλείσουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα και σε άλλους ελκυστικούς τουριστικούς προορισμούς το φετινό καλοκαίρι, έρχεται από τις 4-6 Μαΐου στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών “Helexpo Maroussi“.

Η 2η Greek Travel Show με αυξημένες συμμετοχές, σε σχέση με την περυσινή πρώτη διοργάνωση της, εξελίσσεται σε ένα μεγάλο εκθεσιακό τουριστικό ραντεβού ευρύτερης απήχησης με τη συμμετοχή Περιφερειών και Δήμων της χώρας, τουριστικών γραφείων και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Ουσιαστικά αποτελεί ένα σημείο, όπου ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για κρατήσεις τελευταίας στιγμής, προσφορές, εκπτώσεις και να γνωρίσει όλες τις λεπτομέρειες για τον προορισμό που θα μεταβεί για τις διακοπές του. Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν.

Στην 2η Greek Travel Show “Τιμώμενες Περιοχές” είναι η Περιφέρεια Ηπείρου και ο Δήμος Λαμιέων. Η έκθεση τιμά και προβάλλει ιδιαίτερα την Περιφέρεια Ηπείρου, η οποία αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό ταξιδιού για όλες τις εποχές του χρόνου και το Δήμο Λαμιέων, τόπο ιδιαίτερης ομορφιάς και προσιτής απόλαυσης στην καρδιά της Ελλάδας.

Για πρώτη φορά φέτος δημιουργείται ειδικός χώρος στην έκθεση για την προώθηση του Ποδηλατικού Τουρισμού σε συνεργασία με το Σήμα Πιστοποίησης “Bike Friendly Hotel”.  Στη “Γειτονιά του Ποδήλατου” θα υπάρχουν ξενοδοχεία, γραφεία και εταιρείες, που θα ενημερώνουν τους επισκέπτες της έκθεσης για τις ιδιαίτερες υπηρεσίες που προσφέρουν στους τουρίστες-ποδηλάτες ή σε εκείνους, οι οποίοι απλά θέλουν να εξερευνήσουν με ένα ποδήλατο την περιοχή που επιλέγουν.

Πέραν των ελκυστικών προορισμών, τους επισκέπτες της Greek Travel Show περιμένουν πολλές εκπλήξεις, όπως διαγωνισμοί και κληρώσεις δώρων.

Πλούσιες είναι και οι παράλληλες εκδηλώσεις της έκθεσης που περιλαμβάνουν από πολιτιστικά events με την παρουσίαση εθίμων από όλη την Ελλάδα και γαστρονομικού χαρακτήρα γεγονότα μέχρι παρουσιάσεις τουριστικών προορισμών.

Η Greek Travel Show πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), του ΕΟΤ, του ΣΕΤΕ, της ΠΟΞ και του HATTA, ενώ υποστηρικτής είναι ο Δήμος Αμαρουσίου. Χορηγός της έκθεσης είναι ο ΟΣΕ.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/01/2023
25/01/2023
24/01/2023
23/01/2023
20/01/2023