Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟυδεμία σχέση με την πραγματικότητα έχει το δημοσίευμα σχετικά με τις θέσεις του ΣΕΤΕ και την πολιτο-οικονομική αντιπαράθεση

Ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα έχει το δημοσίευμα σχετικά με τις θέσεις του ΣΕΤΕ και την πολιτο-οικονομική αντιπαράθεση

Αναφορικά με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας σχετικά με την κατασκευή νέων ξενοδοχειακών μονάδων ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων – ΣΕΤΕ παρατηρεί, σε χτεσινή του ανακοίνωση, τα εξής…

Αναφορικά με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας σχετικά με την κατασκευή νέων ξενοδοχειακών μονάδων ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων<...>– ΣΕΤΕ παρατηρεί, σε χτεσινή του ανακοίνωση, τα εξής:

“Πάγια αρχή του Συνδέσμου είναι η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και η δημιουργία συνθηκών ελεύθερου ανταγωνισμού. Στο πλαίσιο αυτό, ο ΣΕΤΕ είχε ζητήσει την άρση του κορεσμού, ώστε να δοθούν ίσες ευκαιρίες δράσης σε όλους, μικρούς και μεγάλους, με σκοπό να αυξηθούν οι νέες επενδύσεις και να βελτιωθεί η ανταγωνιστικότητα του ελληνικού τουρισμού. Ο ΣΕΤΕ σε καμία περίπτωση δεν είχε ζητήσει την επιλεκτική ενίσχυση αποκλειστικά για πολυτελείς μονάδες.

Οι θέσεις του ΣΕΤΕ σχετικά με τα κίνητρα του Αναπτυξιακού Νόμου περιγράφονται αναλυτικά στο δελτίο τύπου της 22.06.04, ενώ στο δελτίο της 06.09.05 γίνεται αναφορά για τις ανάγκες βελτίωσης των γενικών και ειδικών τουριστικών υποδομών.

Συνεπώς, το δημοσίευμα σχετικά με τις θέσεις του ΣΕΤΕ και την πολιτικο-οικονομική αντιπαράθεση ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα“.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024