Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟυδέποτε υπέγραψε έγγραφο για το «Πόρτο Καρράς» η Πετραλιά
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Ουδέποτε υπέγραψε έγγραφο για το «Πόρτο Καρράς» η Πετραλιά

`Αγνοια για την υπόθεση του ξενοδοχείου «Πόρτο Καρράς» δηλώνει το υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης, με αφορμή το χτεσινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας “Τα Νέα” με τίτλο: “«Γαλάζια» άδεια για 6.000 τ.μ. στο Πόρτο Καρράς”, το οποίο ξεκινούσε ως εξής: “…«Γαλάζια» παράθυρα άνοιξαν τρία υπουργεία για το κτίσιμο του Πόρτο Καρράς…

`Αγνοια για την υπόθεση του ξενοδοχείου «Πόρτο Καρράς» δηλώνει το υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης, με αφορμή το χτεσινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας “Τα Νέα” με τίτλο: “«Γαλάζια» άδεια για 6.000 τ.μ. στο Πόρτο<...>Καρράς”, το οποίο ξεκινούσε ως εξής: “…«Γαλάζια» παράθυρα άνοιξαν τρία υπουργεία για το κτίσιμο του Πόρτο Καρράς. Με τις ευλογίες των υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης, ΠΕΧΩΔΕ και Τουριστικής Ανάπτυξης και την έγκριση της πολεοδομίας Χαλκιδικής, η εταιρεία Πόρτο Καρράς Α.Ε. του κ. Στέγγου χτίζει ξενοδοχειακή μονάδα με 222 καταλύματα σε έκταση 6.000 τετραγωνικών μέτρων, σε περιοχή όπου σήμερα βρίσκονται 87 καταλύματα”.

Η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Φάνη Πάλλη- Πετραλιά ουδέποτε υπέγραψε έγγραφο ή έλαβε γνώση εγγράφου σχετικού με το ξενοδοχείο «Πόρτο Καρράς επισημαίνει σε ανακοίνωση του το υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης. Και σημειώνει: “Ύστερα από έρευνα, διαπιστώθηκε ότι η Περιφερειακή Διεύθυνση του ΕΟΤ Κεντρικής Μακεδονίας ενέκρινε τις τεχνικές προδιαγραφές, και μόνον, των αρχιτεκτονικών σχεδίων που της είχαν υποβληθεί στο πλαίσιο της αποκλειστικής αρμοδιότητας που έχει, βάσει του Π.Δ. 313 του 2001. Έγκριση, η οποία σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί χορήγηση πολεοδομικής ή οικοδομικής άδειας, που είναι αρμοδιότητες των Δήμων και των Νομαρχιών”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024