Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠ.Ο.Ε.Σ.Ε.: 24ώρη κλαδική απεργία στη Μαγνησία

Π.Ο.Ε.Σ.Ε.: 24ώρη κλαδική απεργία στη Μαγνησία

Την 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση, που αποφάσισε το Δ.Σ. της Ένωσης Εστίασης & Διασκέδασης Ν. Μαγνησίας στηρίζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων (Π.Ο.Ε.Σ.Ε.) και σε χτεσινή της ανακοίνωση, καλεί τους Συναδέλφους του Νομού Μαγνησίας να κλείσουν τα καταστήματα τους την Πέμπτη 21η Ιουλίου 2005 και μαζικά να συμμετέχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις…

Την 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση, που αποφάσισε το Δ.Σ. της Ένωσης Εστίασης & Διασκέδασης Ν. Μαγνησίας<...>στηρίζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων (Π.Ο.Ε.Σ.Ε.) και σε χτεσινή της ανακοίνωση, καλεί τους Συναδέλφους του Νομού Μαγνησίας να κλείσουν τα καταστήματα τους την Πέμπτη 21η Ιουλίου 2005 και μαζικά να συμμετέχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 9 το πρωί στην παραλία του Βόλου με τα ακόλουθα αιτήματα:

  • Τέλος στην υπέρμετρη φορολόγηση, τις συνάφειες, τις εξαετίες, τους αυτοελέγχους που οδηγούν τους μικρομεσαίους σε αφανισμό. Θέλουμε δίκαιο φορολογικό σύστημα.
  • Κατάργηση του Δημ. Φόρου 2% & 5%, που προεκλογικά υποσχέθηκε ο Πρωθυπουργός, η υπομονή μας έχει εξαντληθεί.

  • `Αμεση τροποποίηση του Ν. 2121/93 περί Πνευματικών και Συγγενικών Δικαιωμάτων.

  • Κατάργηση της αυτόφωρης διαδικασίας για τις μικροπαραβάσεις.
  • `Αμεση αλλαγή του Νόμου για την αδειοδότηση των Καταστημάτων του κλάδου.

  • Κωδικοποίηση της Νομοθεσίας που αφορά στον κλάδο.


Τέλος, η Π.Ο.Ε.Σ.Ε. κάλεσε την Κυβέρνηση να δώσει λύσεις στα προβλήματα του κλάδου, κλείνοντας την ανακοίνωση της με τη φράση `Η περίοδος χάριτος τελείωσε μαζί με την υπομονή μας`.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024