Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠαναγιώτης Ρήγας: Προβληματική η λειτουργία της διεύθυνσης τουρισμού ΕΟΤ Κυκλάδων

Παναγιώτης Ρήγας: Προβληματική η λειτουργία της διεύθυνσης τουρισμού ΕΟΤ Κυκλάδων

“Υποστελεχωμένη” χαρακτηρίζεται η περιφερειακή διεύθυνση τουρισμού του ΕΟΤ Κυκλάδων, από τον βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ. Παναγιώτη Ρήγα σε σχετική επερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, παρά το γεγονός ότι η αναβάθμιση της εν λόγω υπηρεσίας αποτελούσε προτεραιότητα…

“Υποστελεχωμένη” χαρακτηρίζεται η περιφερειακή διεύθυνση τουρισμού του ΕΟΤ Κυκλάδων, από τον βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ. Παναγιώτη Ρήγα<...>σε σχετική επερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, παρά το γεγονός ότι η αναβάθμιση της εν λόγω υπηρεσίας αποτελούσε προτεραιότητα της προηγούμενης ηγεσίας του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης.

“Η υπηρεσία παραμένει τραγικά υποστελεχωμένη και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των λιγοστών υπαλλήλων, οι εκκρεμότητες αυξάνουν και η ταλαιπωρία των τουριστικών επιχειρηματιών μεγενθύνεται ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ρήγας. Ο βουλευτής υπογράμμισε ακόμη ότι την ίδια δέσμευση είχε επαναλάβει στους φορείς του τουρισμού των Κυκλάδων και ο γενικός γραμματέας τουρισμού, καθώς και ο γενικός γραμματέας της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Σε αυτό το πλαίσιο ο κ. Ρήγας, απευθυνόμενος προς την Υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, υπέβαλλε τις ακόλουθες ερωτήσεις:


  1. Θα τηρηθούν οι δεσμεύσεις που ανέλαβε το υπουργείο τουριστικής ανάπτυξης για την ουσιαστική και αποτελεσματική λειτουργία της περιφερειακής διεύθυνσης Κυκλάδων του ΕΟΤ;

  2. Σε τι χρονικό ορίζοντα προσδιορίζεται η στελέχωση της υπηρεσίας;

  3. Ποιες θέσεις πρόκειται να καλυφθούν και με ποιες ειδικότητες;

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024