Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠαπούλιας: Εξαιρετικής σημασίας εθνικό έργο στην Ακρόπολη

Παπούλιας: Εξαιρετικής σημασίας εθνικό έργο στην Ακρόπολη

Τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης επισκέφτηκε την περασμένη Πέμπτη ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Κάρολος Παπούλιας, με αφορμή την τοποθέτηση του αντίγραφουιωνικού κιονόκρανου στον δεύτερο ιωνικό κίονα, στην δυτική αίθουσα […]

Τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης επισκέφτηκε την περασμένη Πέμπτη ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Κάρολος Παπούλιας, με αφορμή την τοποθέτηση του αντίγραφου<...>ιωνικού κιονόκρανου στον δεύτερο ιωνικό κίονα, στην δυτική αίθουσα των Προπυλαίων.
Συνοδευόμενος από τον υπουργό Πολιτισμού, κ. Γιώργο Βουλγαράκη, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, αφού ενημερώθηκε για την πορεία των αναστυλωτικών έργων από τους αρχαιολόγους, δήλωσε ότι πρόκειται για ένα «εξαιρετικής σημασίας εθνικό έργο», συνεχάρη όσους συμμετέχουν στο έργο και έστειλε μήνυμα σε όλους εκείνους που οφείλουν να επιστρέψουν μερικά από τα αριστουργήματα πάλι στο σπίτι τους.

«Eύχομαι σ’ όλους πολύ γρήγορα να απολαύσουν στο σύνολο αυτή την απόλυτη αισθητική και είμαστε περήφανοι σαν Έλληνες ότι αυτά τα ωραία μνημεία είναι στην πρωτεύουσά μας, την ωραία Αθήνα» κατέληξε ο κ. Παπούλιας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024