Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠαράδοση απωλεσθέντος πορτοφολιού σε Γερμανό τουρίστα

Παράδοση απωλεσθέντος πορτοφολιού σε Γερμανό τουρίστα

Στα χέρια του ιδιοκτήτη του και συγκεκριμένα του Γερμανού τουρίστα κ. Seyfarth Gerd επέστρεψε το χαμένο πορτοφόλι του, που περιείχε χρήματα και ηλεκτρονικές κάρτες. Ο κ. Gerd είχε επισκεφτεί τη […]

Στα χέρια του ιδιοκτήτη του και συγκεκριμένα του Γερμανού τουρίστα κ. Seyfarth Gerd επέστρεψε το χαμένο πορτοφόλι του, που περιείχε χρήματα και ηλεκτρονικές κάρτες. Ο κ. Gerd είχε επισκεφτεί τη Βεργίνα, όπου και<...>το έχασε. Η κα Ελένη Γολιδοπούλου, εργαζόμενη στην καθαριότητα του αρχαιολογικού χώρου της Βεργίνας βρήκε το πορτοφόλι στις δημόσιες τουαλέτες και αμέσως το παρέδωσε στην Αστυνομία, που ενημέρωσε σχετικά τον ξεναγό της συγκεκριμένης ομάδας γερμανών τουριστών, κ. Χούντα Κωνσταντίνο.

Προς τιμήν δική της, αλλά και της χώρας μας, η κα Γολιδοπούλου αρνήθηκε να δεχτεί ανταμοιβή που της προσφέρθηκε από τον γερμανό επισκέπτη για την παράδοσή του.

“Τέτοιες συμπεριφορές εργαζομένων σε χώρους τους οποίους επισκέπτονται καθημερινά εκατοντάδες τουρίστες, αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας, εργαζόμενους για τον τουρισμό και τον πολιτισμό της Ελλάδας, από οποιαδήποτε θέση” υπογραμμίζει σε ανακοίνωση της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξεναγών – Π.Ο.ΞΕΝ.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024