Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠαραίτηση της γενικής γραμματέως Τουρισμού Ευρυδίκης Κουρνέτα
Υπουργείο Τουρισμού

Παραίτηση της γενικής γραμματέως Τουρισμού Ευρυδίκης Κουρνέτα

Η παραίτηση έγινε δεκτή από την υπουργό Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά.

Την παραίτησή της υπέβαλε η γενική γραμματέας Τουρισμού κα Ευρυδίκη Κουρνέτα. Η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά έκανε δεκτή την παραίτηση και ευχαρίστησε την κα Κουρνέτα για τη συνεργασία και τη συμβολή της στην υλοποίηση της στρατηγικής του Υπουργείου Τουρισμού

Στο κείμενο της παραίτησή της η κα Κουρνέτα ανάφερει: “Παραμένοντας απόλυτα σταθερή στις αρχές και τις θέσεις μου, για λόγους πολιτικής αξιοπρέπειας και τάξης, με την επιστολή αυτή σας υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση της γενικής γραμματέως Τουρισμού. Από την ανάληψη των καθηκόντων μου μέχρι και σήμερα, εργάστηκα επίμονα και με προσήλωση, με στόχο να συμβάλω στο κρίσιμο έργο που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Τουρισμού. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω για τη συμβολή τους στη συνολική επιτυχία του ελληνικού τουρισμού τους εργαζομένους του υπουργείου, οι οποίοι με ζήλο και αυταπάρνηση εργάστηκαν όλο αυτό το διάστημα, καθώς και όλους τους τουριστικούς φορείς που συνέβαλλαν σε αυτήν την προσπάθεια. Η επιτυχία στον Τουρισμό δεν είναι αποτέλεσμα ενός προσώπου, αλλά μίας ολόκληρης ομάδας ανθρώπων που πίστεψαν στο όραμα και το έφεραν αποτελεσματικά εις πέρας”.

Η κα Κουρνέτα, δικηγόρος παρ’Αρείω Πάγω, διατέλεσε αναπληρώτρια γενική γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) (Δεκέμβριος 2015 – Νοέμβριος 2016), μέλος του ΔΣ των Ελληνικών Αλυκών ΑΕ (Ιούλιος 2015 – Νοέμβριος 2016), καθώς και ειδική συνεργάτης της υπουργού Τουρισμού (Φεβρουάριος 2015 – Νοέμβριος 2016). Παρείχε υπηρεσίες στις Διευθύνσεις Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων – Δικαιοσύνης, Εσωτερικών υποθέσεων και Σένγκεν του Υπουργείου Εξωτερικών (2000). Είναι μέλος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, καθώς και μέλος της Επιτροπής Αναγνώρισης Ιαματικών Φυσικών Πόρων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024