Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠαρόν στη WTM και ο Οργανισμός Προβολής Ελληνικού Πολιτισμού
World Travel Market

Παρόν στη WTM και ο Οργανισμός Προβολής Ελληνικού Πολιτισμού

Ο Οργανισμός Προβολής Ελληνικού Πολιτισμού, ακολουθώντας τα σύγχρονα διεθνή πρότυπα προβολής του πολιτιστικού προϊόντος, συμμετέχει από τις 12 έως τις 15 Νοεμβρίου 2007, ως συνεκθέτης, στο περίπτεροτου Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού […]

Ο Οργανισμός Προβολής Ελληνικού Πολιτισμού, ακολουθώντας τα σύγχρονα διεθνή πρότυπα προβολής του πολιτιστικού προϊόντος, συμμετέχει από τις 12 έως τις 15 Νοεμβρίου 2007, ως συνεκθέτης, στο περίπτερο<...>του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού στην ετήσια διεθνή τουριστική έκθεση World Travel Market (WTM) που πραγματοποιείται στο Λονδίνο.

Κορυφαίο τουριστικό γεγονός της Μεγάλης Βρετανίας, αλλά και ένα από τα σημαντικότερα της Ευρώπης, η WTM είναι γνωστή ως ένα από τα δύο διεθνή τουριστικά χρηματιστήρια, αλλά και ως τόπος συνάντησης των σημαντικότερων προμηθευτών και αγοραστών τουριστικών υπηρεσιών. Στην έκθεση συμμετέχουν 200 περίπου χώρες, οι εκθέτες ξεπερνoύν τους 5.500, ενώ οι επισκέπτες φτάνουν τα 47.000 άτομα απ’ όλο τον κόσμο. Επιπλέον, η έκθεση τυγχάνει μεγάλης προβολής τόσο από τα βρετανικά, όσο και από διεθνή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Μέσω της δράσης αυτής, ο Οργανισμός Προβολής Ελληνικού Πολιτισμού στοχεύει να προβάλει σε διεθνές επίπεδο ένα νέο «πρόσωπο» του ελληνικού πολιτισμού, που στηρίζεται στη ζεύξη και την αρμονική συνύπαρξη του χθες με το σήμερα, του κλασσικού με το σύγχρονο, της καλλιτεχνικής δημιουργίας με το «επιχειρείν». Αυτή η διάσταση και η δυναμική του ελληνικού πολιτισμού εκφράζονται με μία σειρά σημαντικών πρωτοβουλιών και αναπτυξιακών δράσεων του Οργανισμού Προβολής Ελληνικού Πολιτισμού, με κυριότερη τη δημιουργία και διάθεση αντικειμένων υψηλής πολιτισμικής και αισθητικής αξίας.

Ο Οργανισμός Προβολής Ελληνικού Πολιτισμού εντάσσει τον ελληνικό πολιτισμό στην καθημερινή μας ζωή, μέσα από πιστά αντίγραφα των σημαντικότερων έργων τέχνης της αρχαιότητας, καθώς και νέα χρηστικά προϊόντα (είδη γραφείου, είδη σπιτιού, διακοσμητικά, γυναικεία και ανδρικά αξεσουάρ, παιχνίδια) που αποτυπώνουν με σύγχρονο τρόπο θέματα του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού. Τα αντικείμενα αυτά απευθύνονται σε όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν και να γίνουν κοινωνοί της ελληνικής πολιτισμικής κληρονομιάς και της σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας, αλλά και σε εκείνους που με την απόκτησή τους, επιθυμούν να ικανοποιήσουν επαγγελματικές ή επιχειρηματικές ανάγκες.

Παράλληλα, το διεθνές κοινό της έκθεσης θα έχει τη δυνατότητα πλοήγησης στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Οργανισμού Προβολής Ελληνικού Πολιτισμού (www.museumshop.gr), το οποίο παρέχει τη δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης και αγοράς των προϊόντων του.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024