Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠαρουσία της Λάρισας στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση Πράγας
Νομαρχία Λάρισας

Παρουσία της Λάρισας στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση Πράγας

Με προσδοκίες για προσέλκυση τουριστών από την Τσεχία στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, η Νομαρχία Λάρισας συμμετείχε φέτος στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση, που πραγματοποιήθηκε στην Πράγα. Λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα της οικονομικής κρίσης, η νομαρχία Λάρισας επέλεξε να συμμετέχει φέτος σε…

Με προσδοκίες για προσέλκυση τουριστών από την Τσεχία στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, η Νομαρχία Λάρισας συμμετείχε φέτος στη<…> Διεθνή Τουριστική Έκθεση, που πραγματοποιήθηκε στην Πράγα.

Λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα της οικονομικής κρίσης, η νομαρχία Λάρισας επέλεξε να συμμετέχει φέτος σε τουριστικές εκθέσεις σε χώρες από τις οποίες προσδοκά άμεση προσέλκυση τουριστών. Η τουριστική έκθεση στην Πράγα πραγματοποιήθηκε από τις 3 έως τις 7 Φεβρουαρίου και η παρουσία της Λάρισας σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία. Η νομαρχία είχε δικό της σταντ στο περίπτερο του ΕΟΤ προκειμένου να προβάλλει τον τουρισμό του νομού, ενώ έδινε πληροφορίες και διένειμε στους επισκέπτες της έκθεσης φυλλάδια για τον τουρισμό του νομού Λάρισας, μεταφρασμένα στην τσεχική γλώσσα .

Στόχος της Νομαρχίας Λάρισας είναι να διατηρήσει την καλή παράδοση και να προσελκύσει κατά τη φετινή τουριστική περίοδο στο νομό Λάρισας ακόμα περισσότερους τουρίστες από την Τσεχία, εξάλλου κάθε Καλοκαίρι ένας σημαντικός αριθμός Τσέχων επισκέπτεται τα παράλια του Νομού.

Στην Τουριστική Έκθεση της Πράγας συμμετείχε από την πλευρά της νομαρχίας η κα Μερόπη Φαργκάνη και οι επιχειρηματίες κ.κ. Γ. Πολύζος και Χ. Μπαράς.

Η επόμενη τουριστική έκθεση που θα συμμετάσχει η Νομαρχία Λάρισας είναι στο Βελιγράδι από τις 24 έως 28 Φεβρουαρίου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024