Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠαρουσία της Νομαρχίας Τρικάλων στην Έκθεση Philoxenia 2009
Στο περίπτερο συμμετείχαν ο Δήμος Καλαμπάκας και το Επιμελητήριο Τρικάλων

Παρουσία της Νομαρχίας Τρικάλων στην Έκθεση Philoxenia 2009

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Τρικάλων στην 25η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Philoxenia 2009”, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη από 29/10-1/11/2009. Στο περίπτερο της Ν.Α. Τρικάλων συμμετείχαν ο Δήμος Καλαμπάκας […]

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Τρικάλων στην 25η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Philoxenia 2009”, που<...> πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη από 29/10-1/11/2009. Στο περίπτερο της Ν.Α. Τρικάλων συμμετείχαν ο Δήμος Καλαμπάκας και το Επιμελητήριο Τρικάλων.

Παράλληλα, την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση γευσιγνωσίας όπου οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν παραδοσιακά προϊόντα και τοπικά εδέσματα από την “Τρικαλινή Γεύση”. Το περίπτερο του νομού επισκέφθηκε μεταξύ άλλων η υφυπουργός Πολιτισμού & Τουρισμού κα Aντζελα Γκερέκου.

Στην έκθεση παρευρέθηκαν ο νομάρχης κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, ο αντινομάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, οι Ν.Σ. κ.κ. Χρήστος Αναστασίου, Μαίρη Καρατζά, Γεώργιος Καπέλος, ο δήμαρχος Αιθήκων κ. Κων/νος Μπατατόλης, οι αντιδήμαρχοι Δήμου Καλαμπάκας κ.κ. Ιωάννης Παπαπούλιος, Δημήτρης Ζερβόπουλος (που είναι και αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων, οι πρόεδροι ξενοδόχων κ.κ. Γεώργιος Κωτούλας, Ιωάννης Κουρούπας και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου.

Επίσης, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009 έγινε παρουσίαση της κοινής προσπάθειας των έντεκα Νομαρχιακών Αυτ/σεων (Ν. Γρεβενών, Ν. Τρικάλων, Ν. Έβρου, Ν. Ημαθίας, Ν. Θεσπρωτίας, Ν. Θεσσαλονίκης, Ν. Ιωαννίνων, Ν. Καβάλας, Ν. Κοζάνης, Ν. Ξάνθης και Ν. Ροδόπης) για την τουριστική αξιοποίηση της Εγνατίας Οδού, με το διακριτικό τίτλο “Εγνατία Τουρισμός”.

Σε σχετικές του δηλώσεις ο κ. Βλαχογιάννης ανέφερε: “Ο Νομός Τρικάλων δίνει ικανοποιητικό `παρών` σε όλες τις εκθέσεις του εσωτερικού και του εξωτερικού. Στην έκθεση `Philoxenia 2009`, που είναι μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στο εσωτερικό μαζί με το Πανόραμα και την έκθεση POLIS δώσαμε καλές εξετάσεις, ο νομός παρουσιάστηκε ενωμένος, η Νομαρχία, το Επιμελητήριο και ο Τουριστικός Οργανισμός του Δήμου Καλαμπάκας συστεγάστηκαν στο περίπτερο και παρουσιάσαμε τα αξιοθέατα του Νομού με μεγάλη επιτυχία. Ανάρπαστα έγιναν και τα εδέσματα που παρουσίασε το Επιμελητήριο, γενικά πήγαμε πολύ καλά και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024