Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΠαρουσίαση αφισών του ΕΟΤ από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κυκλάδων
Σε συνεργασία με τον Όμιλο ΕΞΠΡΕΣ Καλοφωλιά

Παρουσίαση αφισών του ΕΟΤ από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κυκλάδων

Τις αφίσες του ΕΟΤ, όπως αυτές φιλοτεχνήθηκαν από του γνωστούς καλλιτέχνες Φρέντυ Κάραμποτ, Μιχάλη Κατζουράκη και Αγνή Κατζουράκη, παρουσίασε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κυκλάδων, σε συνεργασία με τον Όμιλο ΕΞΠΡΕΣ Καλοφωλιάσε […]

Τις αφίσες του ΕΟΤ, όπως αυτές φιλοτεχνήθηκαν από του γνωστούς καλλιτέχνες Φρέντυ Κάραμποτ, Μιχάλη Κατζουράκη και Αγνή Κατζουράκη, παρουσίασε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κυκλάδων, σε συνεργασία με τον Όμιλο ΕΞΠΡΕΣ Καλοφωλιά<...>σε ειδική εκδήλωση, παρουσία του Νομάρχη Κυκλάδων κ. Δημήτρη Μπάιλα, μελών της ΝΕΤΠ Κυκλάδων, της Αναπτυξιακής Εταιρίας Κυκλάδων, καθώς και εκπροσώπων του ΗΑΤΤΑ, στο πλαίσιο της έκθεσης “Τουριστικό Πανόραμα”.

Προλογίζοντας την εκδήλωση εκ μέρους της Αναπτυξιακής Εταιρίας Κυκλάδων, κ. Δημήτρης Δάμπασης, έκανε μια μικρή αναδρομή στην ιστορία του ελληνικού τουρισμού, από τα προπολεμικά και μεταπολεμικά χρόνια μέχρι σήμερα, με επίκεντρο το ζήτημα της τουριστικής προβολής της Ελλάδας στις διεθνείς αγορές και τα εικαστικά που φιλοτεχνήθηκαν για το σκοπό αυτό από διαφόρους καλλιτέχνες.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, ο κ. Δημήτρης Αρβανίτης, μέλος της ΝΕΤΠ Κυκλάδων, έκανε μια μικρή αναφορά στη Γιορτή Παραμυθιών, που γίνεται στην Κέα κάθε Ιούλιο και αποτελεί ένα παράδειγμα επιτυχημένης δράσης προβολής, που συνδυάζει την αξιοποίηση της παραδοσιακής κληρονομιάς μιας μικρής κοινωνίας όπως της Τζιάς με την τουριστική προβολή του νησιού και των Κυκλάδων γενικότερα. Η Γιορτή Παραμυθιού διεξάγεται και εφέτος στην Κέα από 12-22 Ιουλίου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024