Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠαρουσίαση των αξόνων πολιτικής στον τουρισμό της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κυκλάδων
Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κυκλάδων

Παρουσίαση των αξόνων πολιτικής στον τουρισμό της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κυκλάδων

Τους άξονες πολιτικής στον τουρισμό της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κυκλάδων θα παρουσιάσει ο Νομάρχης Κυκλάδων κ. Δημήτρης Μπάΐλας σε συνέντευξη Τύπου, που θα δώσει στο πλαίσιο της τουριστικής έκθεσης “Τουριστικό Πανόραμα” […]

Τους άξονες πολιτικής στον τουρισμό της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κυκλάδων θα παρουσιάσει ο Νομάρχης Κυκλάδων κ. Δημήτρης Μπάΐλας σε συνέντευξη Τύπου, που<...> θα δώσει στο πλαίσιο της τουριστικής έκθεσης “Τουριστικό Πανόραμα” την Πέμπτη 7 Μαΐου 2011 στις 5 το απόγευμα, στην Αίθουσα Β του Εκθεσιακού Κέντρου Expo Athens, στην Ανθούσα.

Η ομιλία του θα αναφέρεται στους κεντρικούς τρεις στρατηγικούς άξονες Μάρκετινγκ:
­ Τη φυσική ομορφιά
­ Τη θάλασσα
­ Τον πολιτισμό.

Θα παρουσιαστούν οι σχεδιασμοί για την ανάδειξη της μοναδικής φυσικής ομορφιάς των νησιών των Κυκλάδων στο πλαίσιο της εξέλιξης του σχεδίου “Πολιτιστικά Μονοπάτια των Κυκλάδων”, την ανάδειξη του πολιτιστικού προφίλ των Κυκλάδων μέσα από την προβολή της πολιτιστικής κληρονομιάς τον θρησκευτικό τουρισμό και τον αθλητισμό, καθώς και την ανάδειξη των θαλάσσιων τουριστικών πόρων.

Η συνέντευξη τύπου είναι η εναρκτήρια μιας σειρά εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και τους φορείς των Κυκλάδων στο “Τουριστικό Πανόραμα”, με αφορμή το γεγονός ότι οι Κυκλάδες είναι φέτος μια από τις τρεις τιμώμενες περιοχές.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024