Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΠΑΣΟΚ: Αποθέωση της προχειρότητας το νέο portal του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης
Δήλωση της Α. Γκερέκου

ΠΑΣΟΚ: Αποθέωση της προχειρότητας το νέο portal του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης

Η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Τουριστικής Ανάπτυξης, κα Aντζελα Γκερέκου, σχετικά με το νέο διαδικτυακό τόπο του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Αποθέωση της προχειρότητας και […]

Η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Τουριστικής Ανάπτυξης, κα Aντζελα Γκερέκου, σχετικά με το νέο διαδικτυακό τόπο του<...> Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Αποθέωση της προχειρότητας και ακόμα μία απόδειξη ανεπάρκειας της ηγεσίας του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης αποτελεί ο νέος διαδικτυακός τόπος (www.mygnto.gr) που υποτίθεται ότι εξυπηρετεί τον ελληνικό τουρισμό.

Ο νέος διαδικτυακός τόπος τιτλοφορείται mygnto.gr, ενώ απευθύνεται παράλληλα και σε αλλοδαπούς Tour Operators και πιθανούς επισκέπτες στη χώρα μας. Όπως σχολιάστηκε ήδη από ξένους το `gnto` τους θυμίζει πόλη της Πολωνίας κατά το Gdnask. Αναρωτιόμαστε όλοι, γιατί όχι visit Greece, greek holidays, traveling Greece ή έστω mygreece, κλπ, κ.λπ. Μεταξύ άλλων, στο περιεχόμενο του site, ως πολιτική ηγεσία του ελληνικού τουρισμού αναφέρονται οι κ.κ. Σπηλιωτόπουλος, Οικονόμου, Βάλβης και Βλαστός!!!

Η ιστοσελίδα έχει επίσης λάθος σχεδιασμό, καθώς απευθύνεται ταυτόχρονα και σε επιχειρηματίες και σε τουρίστες. Το μεγαλύτερο μέρος του, είτε στερείται περιεχομένου, είτε είναι άσχετο είτε είναι εξοργιστικά ετεροχρονισμένο.

Με άλλα λόγια, αντικατοπτρίζει το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης, το οποίο στερείται οράματος, προβαίνει σε άστοχες ενέργειες και αδυνατεί σε εξοργιστικό βαθμό να κατανοήσει την πραγματικότητα και τις ανάγκες του ελληνικού τουρισμού”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024