Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠαυλίδης: Όταν περνούν καλά οι ντόπιοι μιας περιοχής περνούν καλά και οι επισκέπτες της
Υπουργός Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής

Παυλίδης: Όταν περνούν καλά οι ντόπιοι μιας περιοχής περνούν καλά και οι επισκέπτες της

“Ο τουρισμός είναι εξαιρετικό στοιχείο της ζωής μας και όχι μόνο της οικονομικής και βασίζεται, κατά την κρίση μου, καθόσον αφορά στην παρέμβαση του κράτους, στην αρχή: Να γίνουν εκείνες […]

“Ο τουρισμός είναι εξαιρετικό στοιχείο της ζωής μας και όχι μόνο της οικονομικής και βασίζεται, κατά την κρίση μου, καθόσον αφορά στην παρέμβαση του κράτους, στην αρχή: Να γίνουν εκείνες οι ενέργειες, ώστε να περνούν καλά<...>οι εντόπιοι σε κάθε περιοχή, τουριστική προπάντων, γιατί αυτό εξασφαλίζει το να περνούν καλά και οι επισκέπτες μας”. Ανέφερε στην ομιλία του εκτός προγράμματος στο 1ο Forum “Τουριστική Χάρτα 2007” ο υπουργός Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Αριστοτέλης Παυλίδης.

Ο κ. Παυλίδης, αφού αναφέρθηκε στα προβλήματα της νησιωτικής Ελλάδας, όπως αυτό της λειψυδρίας και της ακτοπλοίας – επισημαίνοντας την ανάγκη ενός σύγχρονου στόλου – έδωσε ιδιαίτερη σημασία στα προγράμματα που έχει αναλάβει το υπουργείο σε συνεργασία με άλλα συναρμόδια και κυρίως με το Οικονομίας για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

“Πιστεύω ότι η προσπάθεια της συναδέλφου, της κυρίας Πετραλιά, θα έχει πολύ καλή εξέλιξη και καλό αποτέλεσμα, γιατί βλέποντάς σας εδώ ανάμεσά σας διακρίνω τουριστικούς παράγοντες δοκιμασμένους, που συνέβαλλαν στο να χτιστεί ο ελληνικός τουρισμός, να χτιστεί ο ελληνικός τουρισμός πετραδάκι – πετραδάκι και όχι μόνο στην πλευρά της ξενοδοχίας, αλλά και στην πλευρά όλων των άλλων υπηρεσιών” κατέληξε ο κ. Παυλίδης, δίνοντας στην υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης θερμά συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία του Forum.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024