Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠειθαρχικές διώξεις στην ΕΡΤ για απαγορευμένη τουριστική διαφήμιση
Υπουργείο Πολιτισμού & Τουρισμού

Πειθαρχικές διώξεις στην ΕΡΤ για απαγορευμένη τουριστική διαφήμιση

Παραδόθηκε στον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλο Γερουλάνο και στον αναπληρωτή υπουργό Πολιτισμού κ. Τηλέμαχο Χυτήρη και εστάλη στον Εισαγγελέα η έκθεση επιθεώρησης ελέγχου των Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης […]

Παραδόθηκε στον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλο Γερουλάνο και στον αναπληρωτή υπουργό Πολιτισμού κ. Τηλέμαχο Χυτήρη και εστάλη στον<...> Εισαγγελέα η έκθεση επιθεώρησης ελέγχου των Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης για την ΕΡΤ. Η έκθεση διαβιβάστηκε επίσης στα αρμόδια όργανα της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. για την άσκηση πειθαρχικών διώξεων κατά τεσσάρων υπεύθυνων υπαλλήλων οι οποίοι εξακολουθούν να υπηρετούν.

Από την έκθεση επιθεώρησης ελέγχου συμπεραίνονται -μεταξύ άλλων-τα ακόλουθα:

Κατά τη διάρκεια εκπομπών μικτής παραγωγής που προβλήθηκαν στο δορυφορικό πρόγραμμα της ΕΡΤ κατά έτη 2006-2009 και είχαν ως τηλεθεατές και ομογενείς στον Καναδά, Αυστραλία, ΗΠΑ, Νότια Αφρική και Ευρώπη, πραγματοποιήθηκε σε μεγάλη έκταση απαγορευμένη διαφήμιση ξενοδοχειακών, τουριστικών, ναυτιλιακών, φαρμακευτικών και λοιπών επιχειρήσεων, με συνέπεια, τη μη επιβολή κυρώσεων για την παράβαση σχετικού όρου της σύμβασης με την εταιρεία παραγωγής που απαγόρευε την πραγματοποίηση έμμεσης διαφήμισης. Αποτέλεσμα είναι να υφίσταται και θέμα απώλειας των εσόδων που θα εισέπραττε η ΕΡΤ ΑΕ εάν η διαφήμιση γινόταν νομίμως.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024