Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΠεριγραφή της ελληνικής τουριστικής πολιτικής από την Έλ. Κουντουρά στο ‘Aegean Tourism Summit’
Υπουργείο Τουρισμού

Περιγραφή της ελληνικής τουριστικής πολιτικής από την Έλ. Κουντουρά στο ‘Aegean Tourism Summit’

Το Σάββατο 2 Μαΐου η κα Έλενα Κουντουρά απεύθυνε χαιρετισμό στο διεθνές συνέδριο 'Aegean Tourism Summit', περιγράφοντας τους άξονες της τουριστικής πολιτικής με στόχο την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού.

Η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομίας Υποδομών Ναυτιλίας και Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά επισκέφτηκε την Πρωτομαγιά την Κω στο πλαίσιο του Διεθνούς Συνεδρίου Τουρισμού “Aegean Tourism Summit” που διοργάνωσε το Ευρωπαϊκό Κέντρο Αριστείας Jean Monnet του Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα “Τουρισμός και Αειφόρος Ανάπτυξη”.

Το Σάββατο 2 Μαΐου η κα Κουντουρά απεύθυνε χαιρετισμό στο συνέδριο περιγράφοντας τους άξονες της τουριστικής πολιτικής με στόχο την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού. Την ίδια ημέρα η κα Κουντουρά αναχώρησε για την Αθήνα και στη συνέχεια μετέβη στο Ναύπλιο όπου και εγκαινίασε το 2ο Mediteranean Yacht Show.

Ακόμη, η η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομίας Υποδομών Ναυτιλίας και Τουρισμού παραβρέθηκε στον 4ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ, δίνοντας το σήμα της εκκίνησης για τη διαδρομή των 5 χλμ., ενώ στη συνέχεια απένειμε το χρυσό μετάλλιο στο νικητή της διαδρομής. Η διεθνής αυτή διοργάνωση δίνει τη δυνατότητα σε Έλληνες και ξένους δρομείς να συμμετάσχουν σε έναν ιδανικό αγώνα στο κέντρο της πρωτεύουσας, αλλά ταυτόχρονα αναδεικνύει ιστορικά και τουριστικά σημεία της Αθήνας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024