Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠετραλιά: Πρώτη προτεραιότητα για την Ελλάδα η αμερικάνικη τουριστική αγορά

Πετραλιά: Πρώτη προτεραιότητα για την Ελλάδα η αμερικάνικη τουριστική αγορά

“Για την χώρα μας η αμερικάνικη τουριστική αγορά αποτελεί πρώτη προτεραιότητα επεσήμανε κατά τη διάρκεια συνάντησης της με τον Αμερικανό Υφυπουργό Εξωτερικών, κ. Nicola Burns, η Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, από την Ουάσινγκτον, όπου βρίσκεται…

“Για την χώρα μας η αμερικάνικη τουριστική αγορά αποτελεί πρώτη προτεραιότητα επεσήμανε κατά τη διάρκεια συνάντησης της με τον Αμερικανό<...>Υφυπουργό Εξωτερικών, κ. Nicola Burns, η Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, από την Ουάσινγκτον, όπου βρίσκεται. Η κ. Πετραλιά ανέπτυξε στον Αμερικανό υφυπουργό τις προτεραιότητες της ελληνικής πολιτικής στον τομέα του τουρισμού, ενώ επεσήμανε την έμφαση που δίνει η Ελλάδα στην προσέλκυση όσο το δυνατόν υψηλότερου εισοδηματικού επιπέδου τουριστών.

Ο Αμερικανός υφυπουργός Εξωτερικών, από την πλευρά του, όπως ανέφερε η κ. Πετραλιά, σημείωσε τα εξής: “Η Ελλάδα, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, είναι μία χώρα με μεγάλο ενδιαφέρον για τους Αμερικανούς όχι μόνο για τις εξαιρετικές υποδομές που διαθέτει, αλλά και για το κλίμα ασφάλειας που παρέχει, γεγονός που αποτελεί εγγύηση σταθερότητας για την ευρύτερη περιοχή”. Παράλληλα ο κ. Burns ενημέρωσε την κ. Πετραλιά ότι σύμφωνα με έρευνες, η Ελλάδα τοποθετείται μεταξύ των δημοφιλέστερων προορισμών για τους Αμερικανούς τουρίστες.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι σε συνάντηση που είχε, την Δευτέρα, η Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης με εκπροσώπους τουριστικών φορέων της Αμερικής, την ενημέρωσαν ότι από τα τέλη Μαΐου θα προστεθούν νέα πτητικά δρομολόγια από την Ατλάντα προς την Αθήνα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024