Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠετραλιά: Στόχος η καλύτερη αξιοποίηση των ολυμπιακών και τουριστικών ακινήτων

Πετραλιά: Στόχος η καλύτερη αξιοποίηση των ολυμπιακών και τουριστικών ακινήτων

Τις δυνατότητες αξιοποίησης των ολυμπιακών και τουριστικών ακινήτων ανέπτυξε η Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, την Τετάρτη, 26 Απριλίου 2006, στον Πρόεδρο κ. Βίλχελμ Πράι και σε 49 μέλη της Κατασκευαστικής Ένωσης Μονάχου…

Τις δυνατότητες αξιοποίησης των ολυμπιακών και τουριστικών ακινήτων ανέπτυξε η Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, την Τετάρτη,<...>26 Απριλίου 2006, στον Πρόεδρο κ. Βίλχελμ Πράι και σε 49 μέλη της Κατασκευαστικής Ένωσης Μονάχου.

Η κ. Πετραλιά υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι “η Ελλάδα μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες κέρδισε μία πολύτιμη υλική και άυλη κληρονομιά και επανατοποθέτησε την θέση της στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη”, προσθέτοντας ότι “για την κυβέρνηση ο τουρισμός αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες οικονομικής ανάπτυξης”. Παράλληλα επεσήμανε στην ομιλία της, ότι “κυρίαρχοι στόχοι της τουριστικής πολιτικής είναι η αναβάθμιση και η ανταγωνιστικότητα του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, η ανάπτυξη νέων μορφών τουρισμού, αλλά και η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου”.

Σε δηλώσεις της τόνισε ακόμη ότι “η Ελλάδα μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες έχει κεντρίσει το επενδυτικό ενδιαφέρον” και πρόσθεσε ότι στόχος είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη αξιοποίηση των ολυμπιακών και τουριστικών ακινήτων.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Κατασκευαστικής Ένωσης Μονάχου, κ. Βίλχελμ Πράι, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι “η Ελλάδα μετά τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων έφθασε στο υψηλότερο σημείο αναγνωρισιμότητας” και τόνισε ότι “γίνονται διερευνητικές επαφές με ελληνικές κατασκευαστικές εταιρίες, προκειμένου να εξεταστεί η δυνατότητα περαιτέρω επενδύσεων”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024