Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΠιθανή αναστολή των τελών για τα περιφερειακά αεροδρόμια
Μέτρα για την τόνωση του τουρισμού εξήγγειλε ο υπουργός Μεταφορών

Πιθανή αναστολή των τελών για τα περιφερειακά αεροδρόμια

Με την αναγγελία, ότι σε λίγες μέρες η κυβέρνηση προσανατολίζεται στην αναστολή των τελών για τα περιφερειακά αεροδρόμια που πληρώνουν τα αεροπλάνα από τον Απρίλιο έως το Σεπτεμβρίου, ώστε να […]

Με την αναγγελία, ότι σε λίγες μέρες η κυβέρνηση προσανατολίζεται στην αναστολή των τελών για τα περιφερειακά αεροδρόμια που<...> πληρώνουν τα αεροπλάνα από τον Απρίλιο έως το Σεπτεμβρίου, ώστε να τονώσει το τουριστικό ρεύμα ενόψει της κρίσης, ξεκίνησε τη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης από τη Σάμο.

Ο κ. Στυλιανίδης ανέφερε ότι την προσεχή Πέμπτη θα ανακοινωθούν και επιπλέον μέτρα ανακούφισης, που προωθεί το Υπουργείο Μεταφορών, σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού, ώστε να μειωθούν τα οποιαδήποτε προβλήματα προκύπτουν από την οικονομική κρίση. Ακόμη, αναφέρθηκε στην αναβάθμιση των αεροδρομίων και την κάλυψη λειτουργικών κενών στην πολιτική αεροπορία.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024