Τελευταία νέα
HomeΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠληθώρα επισκεπτών στο 2ο Φεστιβάλ Κερκυραϊκών Προϊόντων
Τηλεοπτική κάλυψη από ΝΕΤ, BBC, RTL Βελγίου και tvN Πολωνίας

Πληθώρα επισκεπτών στο 2ο Φεστιβάλ Κερκυραϊκών Προϊόντων

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 2ο Φεστιβάλ Κερκυραϊκών Προϊόντων, που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 21 και 22 Μαΐου στην Πάνω Πλατεία από τη Νομαρχία Κέρκυρας, με τη βοήθεια του Επιμελητηρίου και της […]

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 2ο Φεστιβάλ Κερκυραϊκών Προϊόντων, που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 21 και 22 Μαΐου στην Πάνω Πλατεία από τη<...> Νομαρχία Κέρκυρας, με τη βοήθεια του Επιμελητηρίου και της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Χιλιάδες Κερκυραίοι, αλλά και επισκέπτες του νησιού πέρασαν από όλα τα περίπτερα της έκθεσης, που φέτος έφθασαν τα 29, γνωρίστηκαν με τους παραγωγούς, είδαν ή δοκίμασαν τα προϊόντα τους, ενημερώθηκαν για τις συνθήκες παραγωγής τους και για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους, αλλά κυρίως για το που και πώς μπορούν να τα προμηθευτούν.

Την έκθεση των τοπικών προϊόντων επισκέφθηκαν μετά την παρέλαση της 21ης Μαΐου για την Ένωση της Επτανήσου με την Ελλάδα, ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών, κ. Ηλίας Πλασκοβίτης, συνοδευόμενος από το νομάρχη κ. Στέφανο Πουλημένο, το δήμαρχο Κερκυραίων κ. Σωτήρη Μικάλεφ και τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, κ. Γιώργο Χονδρογιάννη.

Την έκθεση επισκέφθηκαν ακόμη πολλοί εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, ενώ συγκέντρωσε και το ενδιαφέρον ελληνικών και ξένων τηλεοπτικών μέσων ενημέρωσης. Συγκεκριμένα, την έκθεση κάλυψαν τηλεοπτικό συνεργείο του BBC που βρέθηκε στην Κέρκυρα για ντοκιμαντέρ με θέμα την Οδύσσεια του Ομήρου, το RTL του Βελγίου με αναλυτικό ρεπορτάζ για κάθε προϊόν, το πολωνικό τηλεοπτικό κανάλι εθνικής εμβέλειας tvN, η τηλεόραση της ΝΕΤ (ΕΡΤ), η οποία πρόβαλε σχετικά στιγμιότυπα και τις δηλώσεις του νομάρχη για την ενδιαφέρουσα αυτή διοργάνωση, αλλά και τα δύο τοπικά τηλεοπτικά κανάλια με εκτενή ρεπορτάζ τους.

Οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί η τελετή των εγκαινίων της έκθεσης, ωστόσο εορταστικό τόνο έδωσε η Παλιά Φιλαρμονική της πόλης, που πέρασε μετά την παρέλαση μέσα από την έκθεση που ήταν ήδη γεμάτη από κόσμο.

Τη σκυτάλη της διοργάνωσης για την επόμενη περίοδο, μετά την κατάργηση της Νομαρχίας, σύμφωνα με δηλώσεις του νομάρχη, πρέπει να αναλάβει το Επιμελητήριο Κέρκυρας, εξετάζοντας και τη δυνατότητα σύμπραξης με τον υπό σύσταση ενιαίο Δήμο του νησιού.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/09/2022
22/09/2022
21/09/2022
20/09/2022
19/09/2022