Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠληθώρα καταλυμάτων για όλα τα βαλάντια διαθέτει η Κως

Πληθώρα καταλυμάτων για όλα τα βαλάντια διαθέτει η Κως

Πληθώρα καταλυμάτων για όλα τα βαλάντια και μερικές από τις πλέον πολυτελείς και σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας,υπερσύγχρονα συνεδριακά κέντρα, αλλά και μαρίνα διαθέτει το νησί της Κω, όπως δήλωσε […]

Πληθώρα καταλυμάτων για όλα τα βαλάντια και μερικές από τις πλέον πολυτελείς και σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας,<...>υπερσύγχρονα συνεδριακά κέντρα, αλλά και μαρίνα διαθέτει το νησί της Κω, όπως δήλωσε στο TravelDailyNews ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω, κ. Νικόλαος Πουλιού, υποδομές, που όπως συμπλήρωσε, αναβαθμίζουν το τουριστικό προϊόν του νησιού και βοηθούν στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Ακόμα, όπως μας πληροφόρησε στο νησί υπάρχει ποικιλία δραστηριοτήτων από την άποψη της διασκέδασης και η εγγύτητα στις τουρκικές ακτές, όπως και η χωροθέτηση του νησιού στο κέντρο των Δωδεκανήσων καθιστά απλή, φθηνή και γρήγορη την πρόσβαση σε όλα τα νησιά. “Αυτά σε συνδυασμό με την μορφολογία του εδάφους μας καθιστούν ιδιαίτερα ελκυστικό προορισμό τόνισε ο κ. Πουλιού.

“Όλα αυτά όμως δεν βγαίνουν προς τα έξω με τον τρόπο που πρέπει” όπως ανέφερε ο Πρόεδρος, εξηγώντας στη συνέχεια πως “υπάρχει ένα τεράστιο έλλειμμα όχι μόνο για το νησί της Κω, αλλά για την χώρα μας γενικότερα στον τομέα της διαφήμισης. Ακολουθούμε μια παρωχημένη πολιτική διαφήμισης και προβολής που εξακολουθεί να διαφημίζει τα άσπρα σπιτάκια και την γαλανή θάλασσα (που πράγματι εξακολουθεί να προσελκύει επισκέπτες), όμως πλάι σε αυτά δεν προσπαθήσαμε να βάλουμε και την καλή νυχτερινή ζωή, την ελληνική κουζίνα, τον εξαιρετικό και ασφαλή βυθό, κ.λ.π.. Η εξέλιξη στον τουρισμό έχει φέρει στο προσκήνιο και άλλες δραστηριότητες πέρα από τον καθαρά τουρισμό αναψυχής. Τόσο ο συνεδριακός, ο θαλάσσιος, ο αθλητικός, ο μαθητικός όσο και ο θρησκευτικός, ο πολιτιστικός τουρισμός, που ελκύουν χιλιάδες επισκέπτες”.

Τέλος, όσον αφορά στη σχέση των τοπικών τουριστικών φορέων με το κράτος, ο κ. Πουλιού υπογράμμισε ότι πρώτα θα πρέπει εμείς να είμαστε νοικοκυρεμένοι και σωστοί επιχειρηματίες και μετά να απαιτούμε από το Κράτος την εκτέλεση κάποιων έργων. Θα πρέπει πρώτα εμείς να εκσυγχρονίσουμε τα ξενοδοχεία μας, να καλλωπίσουμε τους χώρους γύρω από αυτά και να σεβαστούμε το περιβάλλον και μετά να ζητούμε ανάλογη συμπεριφορά και από το κράτος”.

Αναλυτικά η συνέντευξη του κ. Πουλιού στη στήλη Συνέντευξη στο TravelDailyNews

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024