Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠΟΕΣΕ: Η επανεκκίνηση του κλάδου έχει ανάγκη από γενναίες παρεμβάσεις με βάθος ορίζοντα
Εστίαση

ΠΟΕΣΕ: Η επανεκκίνηση του κλάδου έχει ανάγκη από γενναίες παρεμβάσεις με βάθος ορίζοντα

Συνάντηση εργασίας του προέδρου της ΠΟΕΣΕ κ. Γιώργου Καββαθά με τον βουλευτή α'΄ Πειραιώς & Νήσων της Νέας Δημοκρατίας κ. Χριστόφορο Μπουτσικάκη.

Σήμερα, Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021 πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας του προέδρου της ΠΟΕΣΕ κ. Γιώργου Καββαθά με τον βουλευτή α’΄ Πειραιώς & Νήσων της Νέας Δημοκρατίας κ. Χριστόφορο Μπουτσικάκη, στην οποία αναπτύχθηκαν από τον πρόεδρο όλα τα ζητήματα που αφορούν στις επιπτώσεις της πανδημίας που έχει υποστεί ο Κλάδος της εστίασης και συναφών επαγγελμάτων.

Στη συζήτηση που ακολούθησε τονίστηκε ιδιαίτερα ότι σε αυτό το σημείο που βρίσκεται τόσο η πορεία της πανδημίας, όσο και της οικονομίας, θα πρέπει να επικεντρωθούμε όλοι και κυρίως η κυβέρνηση στο αύριο, στην επόμενη μέρα. Θα πρέπει η Πολιτεία να λάβει όλα εκείνα τα μέτρα, προκειμένου ο κλάδος κατά την επανεκκίνησή του να μπορέσει να λειτουργήσει και όχι να βρεθεί στο φάσμα των λουκέτων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Η επανεκκίνηση του κλάδου έχει ανάγκη από γενναίες παρεμβάσεις με βάθος ορίζοντα, ώστε όλα τα συσσωρευμένα χρέη που έχουν δημιουργηθεί κυρίως κατά τη διάρκεια της πανδημίας να μπορέσουν να αποπληρωθούν, να υπάρξει ρευστότητα και να μην οδηγηθούνοι επιχειρήσεις σε κλείσιμο.

Ο κ. Μπουτσικάκης δεσμεύθηκε να μεταφέρει τα προβλήματα, αλλά και τα αιτήματα του κλάδου στην κυβέρνηση, τονίζοντας την ανάγκη στήριξης του Κλάδου που έχει πληγεί από τα lockdown και τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024