Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠΟΕΤ: Απαιτείται μεγαλύτερη προσπάθεια και εγρήγορση για την πρόοδο του τουρισμού
Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού

ΠΟΕΤ: Απαιτείται μεγαλύτερη προσπάθεια και εγρήγορση για την πρόοδο του τουρισμού

Θερμότατο και εγκάρδιο χαιρετισμό σΆ όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις της Ελλάδος και στους εργαζόμενους στον τουρισμό απεύθυνε με ανακοίνωση της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού – ΠΟΕΤ. Η φετινή επέτειος, […]

Θερμότατο και εγκάρδιο χαιρετισμό σΆ όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις της Ελλάδος και στους εργαζόμενους στον τουρισμό απεύθυνε με ανακοίνωση της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού – ΠΟΕΤ. Η φετινή επέτειος, πολύ<...>εύστοχα αφιερωμένη στην σχέση των γυναικών με τον τουρισμό, υπογραμμίζει, κατά την ΠΟΕΤ, την εξαιρετική σημασία του ρόλου που διαδραματίζουν καθημερινά οι γυναίκες στην τουριστική βιομηχανία. Ιδιαίτερα στην χώρα μας, ήδη από το ξεκίνημα του ελληνικού τουρισμού, μεγάλος αριθμός γυναικών διέπρεψαν και συνεχίζουν να διαπρέπουν με τις ικανότητές τους και την συνεισφορά τους σΆ όλη την κλίμακα του τουρισμού μας.

Σήμερα, που περισσότερο από ποτέ άλλοτε, έχει γίνει κατανοητή η τεράστια και πολυεπίπεδη συμβολή του τουρισμού στην ελληνική οικονομία, στην περιφερειακή ανάπτυξη της χώρας και στην ενίσχυση της απασχόλησης, απαιτείται από όλους, όπως τόνισε η ΠΟΕΤ, ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια και εγρήγορση για να συνεχισθούν τα βήματα προόδου του ελληνικού τουρισμού των τελευταίων ετών και να υπάρξει ακόμη καλύτερη και πιο αποτελεσματική διαχείριση του τουριστικού μας προϊόντος σε όλα τα επίπεδα.

Ιδιαίτερη μέριμνα πρέπει να ληφθεί όμως και για τις πυρόπληκτες περιοχές της χώρας μας με ανάληψη συγκεκριμένων πρωτοβουλιών εκ μέρους της Πολιτείας, έτσι ώστε σύντομα να ανακάμψει ο τουρισμός στις εν λόγω περιοχές. Με γνώση των μεγάλων δυνατοτήτων και της προοπτικής του ελληνικού τουρισμού, η ΠΟΕΤ εκφράζει την αισιοδοξία και την πίστη της ότι ο τουρισμός μας θα συνεχίζει να αποτελεί μείζονα εθνική προτεραιότητα και να αναπτύσσεται ορθολογικά με ακόμη ταχύτερους ρυθμούς.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024