Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΔραστηριοτήτωνΠολύδωρας: Στόχος ο εναλλακτικός τουρισμός χωρίς ατυχήματα
Υπουργείο Δημόσιας Τάξης

Πολύδωρας: Στόχος ο εναλλακτικός τουρισμός χωρίς ατυχήματα

“Ο εναλλακτικός τουρισμός συνδέει τους ανθρώπους με τη φύση, τους κάνει να αγαπήσουν τη φύση, να τη γνωρίσουν και να την αγαπήσουν και προπαντός τους νέους ανθρώπους αλλά αυτά όλα […]

“Ο εναλλακτικός τουρισμός συνδέει τους ανθρώπους με τη φύση, τους κάνει να αγαπήσουν τη φύση, να τη γνωρίσουν και να την αγαπήσουν και προπαντός τους νέους ανθρώπους αλλά αυτά όλα υπό τον όρο και την απαράβατη<...>προϋπόθεση ότι δεν θα έχουμε ατυχήματα. Δηλαδή θα λαμβάνουμε όλα τα μέτρα και όλες τις πρόνοιες ώστε η επίσκεψη στην φύση, στο δρυμό, στο βουνό, στο ποτάμι να είναι χωρίς ατυχήματα. Αυτή είναι και ευχή και διοικητική περιγραφή”. Ανέφερε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, κ. Βύρων Πολύδωρας, σχολιάζοντας το δυστήχημα στο Λούσιο ποταμό.

Όπως μάλιστα, πρόσθεσε “προκύπτει αδήριτη η ανάγκη να συντονίσουμε τις ενέργειές μας διυπουργικά και σε επίπεδο μεγάλων και σοβαρών ουσιαστικών συνεργασιών, έτσι ώστε να αποφεύγονται τα ατυχήματα, να έχουμε λάβει όλες τις πρόνοιες και όλα τα προληπτικά μέτρα, χωρίς να καταστρέφεται μια πολύ ωραία διάσταση του τουρισμού που είναι ο εναλλακτικός τουρισμός”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024