Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΠραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 2o Travel Massive Athens
Επιχειρηματικότητα και τουρισμός

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 2o Travel Massive Athens

Η Travelplanet24 και το Dopios διοργάνωσαν τη δεύτερη συνάντηση της διεθνής κοινότητας Travel Massive στην Αθήνα, το 2ο meet up “Travel Massive Athens”.

Η δεύτερη συνάντηση του τουριστικού κλάδου στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Ιανουαρίου, στο χώρο εκδηλώσεων του Impact Hub Athens στο κέντρο της Αθήνας, με την ευγενική υποστήριξη του Ομίλου Εταιρειών Βυτογιάννη και τη χορηγία κρασιών από το Κτήμα Χρυσοχόου. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Travelplanet24 και το Dopios, μέσα από τη διεθνή κοινότητα του Travel Massive, η οποία δίνει την ευκαιρία να διοργανωθούν εκδηλώσεις τοπικού χαρακτήρα για τη γνωριμία και ανταλλαγή απόψεων διαφόρων ταξιδιωτικών και τουριστικών επιχειρήσεων, travel bloggers και δημοσιογράφων.

Στο 2ο Travel Massive Athens νέα startups από το χώρο του τουρισμού παρουσίασαν τις ιδέες τους και τις βλέψεις τους για το 2014 και παρευρέθηκαν επαγγελματίες από διαφορετικούς τομείς του τουριστικού κλάδου, όπως, η Εταιρεία Ανάπτυξης & Τουριστικής Προβολής Αθηνών, εκπρόσωποι ξενοδοχείωντ της Αθήνας, τουριστικά γραφεία, αεροπορικές εταιρείες, δημοσιογράφοι και travel bloggers από όλη την Αθήνα.

Τα νέα πολλά υποσχόμενα start up που συμμετείχαν είναι το Offerial.com – ένα hospitality technology startup, που βοηθά τα ξενοδοχεία να βελτιώσουν τις πωλήσεις, το μάρκετινγκ, την ικανοποίηση και την εμπιστοσύνη του πελάτη, το Discoveroom.com – ένα startup που παρέχει σε όσους ταξιδεύουν επιλογές που να ταιριάζουν στις προτιμήσεις τους και το προσωπικό τους στυλ, αλλά παρέχοντας επίσης στους ιδιοκτήτες καταλυμάτων τα δωρεάν εργαλεία για να διαχειρίζονται και να προωθούν τις ιδιοκτησίες τους, το Travelmyth.com – μια νέα υπηρεσία προσωποποιημένων ταξιδιωτικών προτάσεων που αξιολογεί και συγκρίνει ταξιδιωτικούς προορισμούς, ξενοδοχεία, εισιτήρια και άλλες ταξιδιωτικές υπηρεσίες και τις παρουσιάζει ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τα χρήματα που διαθέτει ο χρήστης, και το Captainwise.com – την πρώτη ταξιδιωτική πλατφόρμα που προτείνει διακοπές με βάση το budget του χρήστη.

Οι συναντήσεις TravelMassive Athens ξεκίνησαν το Σεπτέμβριο του 2013 και θα πραγματοποιούνται κάθε 4 μήνες, με σκοπό να δίνεται η ευκαιρία σε επαγγελματίες του χώρου να ανταλλάσουν τις απόψεις τους και να παρουσιάσουν καινοτόμες ιδέες των δραστηριοτήτων τους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ακολουθούν την ομάδα Travel Massive Athens, να μαθαίνουν νέα για τις δραστηριότητες της, καθώς και να ενημερώνονται για μελλοντικές εκδηλώσεις μέσα από το facebook group, Travel Massive Athens.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024