Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΠροχωρά το έργο της μαρίνας Μεσολογγίου
Θαλάσσιος τουρισμός

Προχωρά το έργο της μαρίνας Μεσολογγίου

Η υπογραφή της νέας σύμβασης έγινε σε συνέχεια της υπ'αριθμ. 650/14.01.2019 Κοινής Απόφασης που υπέγραψε η υπουργός Τουρισμού και ο αναπλ. υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας και αφορούσε στην τροποποίηση της χωροθέτησης και την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων του τουριστικού λιμένα Μεσολογγίου.

Η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά υπέγραψε με το φορέα διαχείρισης “Μαρίνα Μεσολόγγι AE” την τροποποίηση της σύμβασης παραχώρησης της χρήσης και εκμετάλλευσης του τουριστικού λιμένα Μεσολογγίου, στις 2 Μαΐου 2019, η οποία, σύμφωνα με το Υπουργείο Τουρισμού,

  • επιλύει οριστικά τα σωρευτικά προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί  από το 2009 και εμπόδιζαν να προχωρήσει το έργο
  • ανοίγει το δρόμο για την ολοκλήρωση των έργων της επένδυσης, με σκοπό την άμεση λειτουργία της μαρίνας.

Η υπογραφή της νέας σύμβασης έγινε σε συνέχεια της υπ’αριθμ. 650/14.01.2019 Κοινής Απόφασης που υπέγραψε η  υπουργός Τουρισμού και ο αναπλ. υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σωκράτης Φάμελλος και η οποία αφορούσε στην τροποποίηση της χωροθέτησης και την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων του τουριστικού λιμένα Μεσολογγίου.

Την υπουργό Τουρισμού ευχαρίστησαν σε συνάντησή τους στο υπουργείο ο Jο Peter Mennen, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του φορέα διαχείρισης, ο κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου, νομικός σύμβουλος του φορέα διαχείρισης, καθώς και η κα Σπυριδούλα Ξυνού, γραμματέας του φορέα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης, από πλευράς υπουργείου, η γενική γραμματέας Τουρισμού κα Γεωργία Καραστάθη και η αναπλ. προϊσταμένη της Διεύθυνσης Χωρικού Σχεδιασμού και Υποδομών κα Αλεξάνδρα Παπαλιάκου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024