Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠρόσκληση ενδιαφέροντος για συνδιαφήμιση ετοιμάζει ο ΕΟΤ

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για συνδιαφήμιση ετοιμάζει ο ΕΟΤ

Ο ΕΟΤ ετοιμάζει πρόσκληση ενδιαφέροντος συνεργασίας και συνέργιας με νομικά ή φυσικά πρόσωπα που αφορά στην οικονομική συμμετοχή των ενδιαφερομένων στην υλοποίηση διαφημιστικών ενεργειών του ΕΟΤ….

Ο ΕΟΤ στα πλαίσια της τουριστικής προβολής και υλοποιώντας τις πρόσφατες αποφάσεις του υπουργού Ανάπτυξης Ακη Τσοχατζόπουλου και του<...> Εθνικού Συμβουλίου Τουρισμού, ετοιμάζει πρόσκληση ενδιαφέροντος συνεργασίας και συνέργιας με νομικά ή φυσικά πρόσωπα βάσει του Aρθρου 41 του πρόσφατα ψηφισθέντος Νόμου 10 Φεβρουαρίου 2003.

Η πρόσκληση ενδιαφέροντος θα αφορά προτεινόμενες συνεργασίες κυρίως στην οικονομική συμμετοχή των ενδιαφερομένων στο σύνολο ή και σε μέρος της δαπάνης υλοποίησης διαφημιστικών ενεργειών και λοιπών δραστηριοτήτων, που θα γίνεται από τις υπηρεσίες του ΕΟΤ και σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διατάξεις και ειδικότερα της Ε.Ε.

Η σχετική ανακοίνωση για εκδήλωση ενδιαφέροντος θα επικεντρώνεται σε συνέργια και συνεργασία για την προβολή είτε:
α) θεματικών ενοτήτων, όπως προβολή κατά τουριστικό προϊόν, συνεδριακός τουρισμός, αθλητικός τουρισμός, τουρισμός σαββατοκύριακου, θαλάσσιος τουρισμός κ.λπ, είτε
β) προβολή ανά χωρική ενότητα, όπως περιφέρεια, νομό, δήμο, είτε
γ) σε ελεύθερη πρόταση που θα επιλεγεί μετά από πρόταση των ενδιαφερομένων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024