Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠρόσκληση σε Έλληνες τουρίστες κάνουν τα νησιά του Β. Αιγαίου

Πρόσκληση σε Έλληνες τουρίστες κάνουν τα νησιά του Β. Αιγαίου

Ολοκληρωμένο πρόγραμμα ενημέρωσης και ανάπτυξης σχέσεων με δημοσιογράφους από τα Μ.Μ.Ε. όλης της Ελλάδας αναπτύσσει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου με πρωτοβουλία του γενικού της γραμματέα κ. Τριαντάφυλλου Παπαδόπουλου. Οι ενέργεια […]

Ολοκληρωμένο πρόγραμμα ενημέρωσης και ανάπτυξης σχέσεων με δημοσιογράφους από τα Μ.Μ.Ε. όλης της Ελλάδας αναπτύσσει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίο<.>υ με πρωτοβουλία του γενικού της γραμματέα κ. Τριαντάφυλλου Παπαδόπουλου. Οι ενέργεια αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της Περιφέρειας για την τουριστική προβολή των νησιών του Βορείου Αιγαίου.
Έτσι, η πρώτη ομάδα 45 δημοσιογράφων από την Περιφέρεια ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης επισκέφθηκε με επιτυχία τη Λέσβο από 22-25 Μαΐου. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Περιφέρειας, η επόμενη φιλοξενία θα αφορά δημοσιογράφους από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και θα πραγματοποιηθεί στη Χίο, ενώ στη συνέχεια εκπρόσωποι του τύπου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας θα φιλοξενηθούν στη Σάμο.
Ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε σχετικά ότι: "Με το πρόγραμμα φιλοξενίας δημοσιογράφων φιλοδοξούμε μέσα από τα περιφερειακά Μ.Μ.Ε., που συμβάλλουν καθοριστικά στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης της περιοχής τους, να κάνουμε γνωστά τα νησιά μας και να προσελκύσουμε σ' αυτά Έλληνες τουρίστες -και μάλιστα από τη Βόρεια Ελλάδα που αποτελεί και τον ευρύτερο φυσικό και οικονομικό χώρο της Περιφέρειας μας- οι οποίοι δεν είχαν έως τώρα ενημερωθεί για τις τουριστικές δυνατότητες του Βορείου Αιγαίου".

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024