Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠρόσκληση του Δήμου Ελευσίνας προς τα τουριστικά γραφεία

Πρόσκληση του Δήμου Ελευσίνας προς τα τουριστικά γραφεία

Ο Δήμος Ελευσίνας προσκαλεί την Τετάρτη 14 Απριλίου τα τουριστικά γραφεία σε μια επίσκεψη γνωριμία με το αναβαθμισμένο τουριστικό προϊόν της Ελευσίνας και τον αρχαιολογικό χώρο των Ελευσίνιων Μυστηρίων, με […]

Ο Δήμος Ελευσίνας προσκαλεί την Τετάρτη 14 Απριλίου τα τουριστικά γραφεία σε μια επίσκεψη γνωριμία με το αναβαθμισμένο τουριστικό<...> προϊόν της Ελευσίνας και τον αρχαιολογικό χώρο των Ελευσίνιων Μυστηρίων, με σκοπό την επανένταξη του προορισμού στα εκδρομικά τους προγράμματα.

Το καλύτερα φυλαγμένο μυστικό της Αρχαίας Ελλάδας και ένας από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της Αττικής είναι πλέον σε θέση να υποδεχτεί επισκέπτες από όλο τον κόσμο σε έναν υποβλητικό και μεγαλοπρεπή χώρο που θα γεμίσει δέος όλους όσους γοητεύονται από τα ανεξιχνίαστα μυστήρια του αρχαίου μας παρελθόντος.

Ο χώρος είναι πλέον επισκέψιμος, διαθέτει μουσείο, αλλά και γενικότερες υποδομές που συντελούν σε μια ευχάριστη επίσκεψη με εύκολη πρόσβαση και parking ακόμη και για τουριστικά λεωφορεία, ενώ οι χρόνοι από και πρός τον χώρο είναι μικροί χάρη στην Αττική Οδό.

Τη διοργάνωση έχει αναλάβει η Travel Media Applications. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024