Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠρόταση Φασούλα φόρουμ σχετικά με τη Ναυτιλία και τον Τουρισμό
Δήμος Πειραιά

Πρόταση Φασούλα φόρουμ σχετικά με τη Ναυτιλία και τον Τουρισμό

Υπό την προεδρία της αντιδημάρχου Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων κας Δάφνης Μπόκοτα και με τη συμμετοχή του γενικού γραμματέα του Δήμου κ. Γιώργου Οικονομόπουλου, συνεδρίασε η ομάδα Διεθνών και Δημοσίων […]

Υπό την προεδρία της αντιδημάρχου Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων κας Δάφνης Μπόκοτα και με τη συμμετοχή του γενικού γραμματέα του Δήμου κ. Γιώργου<...> Οικονομόπουλου, συνεδρίασε η ομάδα Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων για τον προγραμματισμό δράσεων του Δήμου Πειραιά. Συζητήθηκε και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της πρότασης του Δημάρχου Πειραιά κ. Παναγιώτη Φασούλα για την πραγματοποίηση κάθε χρόνο του Φόρουμ για τη Ναυτιλία και τον Τουρισμό, στο πλαίσιο του εορτασμού των Θεοφανείων.

Στόχος της πρότασης είναι κυβέρνηση και αντιπολίτευση να μπορούν να εξαγγέλλουν τις πολιτικές τους για τη ναυτιλία και τον τουρισμό στην πόλη κάτι που εκτός των άλλων θα αναβαθμίσει τον Πειραιά, το λιμάνι και θα διαμορφώσει ένα ισχυρό εθνικό και διεθνές ναυτιλιακό κέντρο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024