Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠροτεραιότητα της Ελλάδας ο συνεδριακός τουρισμός

Προτεραιότητα της Ελλάδας ο συνεδριακός τουρισμός

Ο συνεδριακός τουρισμός αποτελεί μια από τις πρώτες προτεραιότητες της τουριστικής πολιτικής της Ελλάδας επεσήμανε ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ κ. Ευγένιος Γιαννακόπουλος στη διάρκεια της επίσκεψης τους στο Λονδίνο […]

Ο συνεδριακός τουρισμός αποτελεί μια από τις πρώτες προτεραιότητες της τουριστικής πολιτικής της Ελλάδας επεσήμανε<...> ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ κ. Ευγένιος Γιαννακόπουλος στη διάρκεια της επίσκεψης τους στο Λονδίνο την περασμένη εβδομάδα για την έκθεση World Travel Market ’99.
Το θέμα της ανάπτυξης του συνεδριακού τουρισμού ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης του κ. Γιαννακόπουλου με τον κ. Martin Lewis, ισχυρό παράγοντα στην αγορά του συνεδριακού τουρισμού, εκδότη του περιοδικού M&IT Magazine και οργανωτή της ομώνυμης έκθεσης M&IT Travel Show.
Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου του γενικού γραμματέα του ΕΟΤ<.> στη WTM ο κ. Γιαννακόπουλος παρουσία Ελλήνων (κυρίως) και ξένων δημοσιογράφων (ορισμένων Βρετανών) αλλά και στελεχών του ΕΟΤ και εκθετών του ελληνικού περιπτέρου μίλησε για τις τουριστικές επενδύσεις που γίνονται στην Ελλάδα, την αναδιάρθρωση της ελληνικής παρουσίας στις αγορές του εξωτερικού με την δημιουργία τριών νέων γραφείων στην Κίνα, την Αίγυπτο και την Κύπρο, καθώς και για την διαφημιστική καμπάνια του ΕΟΤ στο εξωτερικό.
Παράλληλα, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Kosmar Holidays κ. Κώστα Μάρκου, ο οποίος εξεδήλωσε την πρόθεση να διευρύνει τις πτήσεις τσάρτερ που πραγματοποιεί προς την Ελλάδα (Κρήτη και Ρόδο) για τους χειμερινούς μήνες.
Στο πλαίσιο των επαφών του στο Λονδίνο ο κ. Γιαννακόπουλος συναντήθηκε και με τους παραγωγούς της ταινίας Captain Corelli’s Mandolin που θα γυριστεί στην Κεφαλονιά με πρωταγωνιστή των Νίκολας Γκέιτς, και επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του γνωστού περιοδικού Economist.
Από τις επαφές του κ. Γιαννακόπουλου προέκυψε ότι η κίνηση από τη βρετανική αγορά για το έτος 2000 θα ξεπεράσει τους 2,5 εκατομμύρια τουρίστες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024