Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠροτεραιότητα του υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών οι Ολυμπιακοί Αγώνες και η Ολυμπιακή Αεροπορία

Προτεραιότητα του υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών οι Ολυμπιακοί Αγώνες και η Ολυμπιακή Αεροπορία

Στην πρώτη του συνάντηση με τους δημοσιογράφους ο νέος υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Μιχάλης Λιάπης, τόνισε ότι προτεραιότητα του υπουργείου, αλλά και γενικότερα της κυβέρνησης είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Ο […]

Στην πρώτη του συνάντηση με τους δημοσιογράφους ο νέος υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Μιχάλης Λιάπης, τόνισε ότι προτεραιότητα του<...> υπουργείου, αλλά και γενικότερα της κυβέρνησης είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Ο νέος υπουργός χαρακτήρισε την Ολυμπιακή προετοιμασία ως προτεραιότητα πολιτικού και εθνικού περιεχομένου και για το λόγο αυτό θα έχει σήμερα συνάντηση με τους διευθύνοντες συμβούλους του Τράμ και του Προαστιακού, από τους οποίους ζήτησε να παραμείνουν στις θέσεις τους, προκειμένου να ενημερωθεί για την πρόοδο των έργων.

Σε ότι αφορά το θέμα της Ολυμπιακής Αεροπορίας, ο κ. Λιάπης είπε πως είναι ένα ζήτημα που επείγει και για το λόγο αυτό θα έχει, πιθανότατα, τη Δευτέρα, συνάντηση με τον υπουργό Οικονομίας, Γιώργο Αλογοσκούφη.

Από τη συζήτηση προέκυψε επίσης, ότι ο νέος υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών δεν έχει κάνει δεκτή καμία παραίτηση των προέδρων, διοικητών και διευθυνόντων συμβούλων των εποπτευόμενων από το υπουργείο επιχειρήσεων και οργανισμών, με τους οποίους θα έχει τη Δευτέρα συνάντηση γνωριμίας. «Όλοι θα αξιολογηθούν με βασικά κριτήρια την αξιοσύνη και την αποτελεσματικότητά τους», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Λιάπης, ο οποίος χθες, μαζί με τον υφυπουργό Τάσο Νεράτζη είχαν την πρώτη τους σύσκεψη με τους δύο γενικούς γραμματείς του υπουργείου και όλα τα διευθυντικά στελέχη, από τους οποίους ενημερώθηκαν για τα έργα που είναι σε εξέλιξη και για τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024