Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠρώτη παρουσίαση της PANOS EMPORIO στην Ελλάδα
Εμπόριο και τουριστική προβολή

Πρώτη παρουσίαση της PANOS EMPORIO στην Ελλάδα

PANOS EMPORIO: Ένας από τους πιο αξιόλογους πρεσβευτές του τουρισμού και του πολιτισμού της Ελλάδας στη Σκανδιναβία – ο Έλληνας σχεδιαστής που διαπρέπει στη Σουηδία, παρουσιάζει για πρώτη φορά τη δουλειά του στη χώρα του, στη 14η Athens Xclusive Designers Week.

Η διεθνής εβδομάδα μόδας Athens Xclusive Designers Week, πάντα υποστηρίζει τους Έλληνες σχεδιαστές που δρουν στο εξωτερικό και έχει φιλοξενήσει πολύ σημαντικά ονόματα της διεθνούς σχεδιαστικής σκηνής, με ελληνική προέλευση, όπως οι Angelos Frentzos, Kostas Murkudis, Ioannis Guia, Thes Tziveli κ.ά.

Στη 14η διοργάνωσή της, η AXDW υποδέχεται τον κ. Πάνο Παπαδόπουλο, το σχεδιαστή που βρίσκεται πίσω από το άκρως επιτυχημένο brand PANOS EMPORIO, για πρώτη φορά στη χώρα του.

Η ιστορία του brand ξεκίνησε το 1986 και μέχρι σήμερα δημιουργεί συλλογές μαγιό και ρούχα με βασικές αρχές την τέλεια εφαρμογή, την καινοτομία στα σχέδια και την υψηλή ποιότητα. Πολλοί επώνυμοι αγαπούν τις δημιουργίες PANOS EMPORIO, που συνδυάζουν την απλότητα και τις σοφιστικέ απλές γραμμές, ενώ από τις αγαπημένες παρουσίες του σχεδιαστή είναι και η Έλενα Παπαρίζου, που αποτέλεσε κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας του το 2004.

Η αγάπη του κ. Παπαδόπουλου για την Ελλάδα, είναι πάντα στο προσκήνιο σε κάθε του εγχείρημα, από τις ονομασίες των μαγιώ και των ρούχων του μέχρι την επιλογή τοποθεσίας για καθε καμπάνια του. Η γραμμή που έχει ακολουθήσει μέχρι σήμερα έχει συμβάλλει στο να ταυτιστεί το όνομα PANOS EMPORIO με την Ελλάδα, καθιστώντας τον κ. Παπαδόπουλο ως έναν από τους πιο αξιόλογους πρεσβευτές της Ελλάδας στην Σκανδιναβία αλλά και όπου φτάνει το όνομα PANOS EMPORIO (σε πάνω από 30 χώρες). Ο κ. Παπαδόπουλος προβάλλει με υπερηφάνεια την Ελλάδα, τον τουρισμό και τον πολιτισμό της, και επαγρυπνά για την ορθή προώθηση της εικόνας της χώρας, – όπως εύστοχα έχει παρέμβει και στο πρόσφατο παρελθόν για την κατάργηση ατυχούς διαφημιστικής καμπάνιας μεγάλου ψυχαγωγικού πάρκου στην Σουηδία που έθιγε έμμεσα την Ελλάδα, αλλά και με πολλές άλλες προσωπικές του ενέργειες.

Το ταξίδι του δε σταματά όμως στην αιθέρια αίσθηση των ρούχων και των μαγιώ με τα εξωτικά χρώματα. Εμπνευσμένος από τα ταξίδια του, επιδιώκει να παρασύρει αυτό το καλοκαίρι σε ένα αρωματικό “ταξίδι”, λανσάροντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια σειρά τριών αρωμάτων (δυο γυναικεία και ένα ανδρικό), εμπνευσμένα από τον… παράδεισο.

Η επίσημη πρώτη για την PANOS EMPORIO στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί στις 18 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της 14ης AXDW.

Η διοργάνωση βρίσκεται υπό την  αιγίδα των: ΟΠΕ (Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου), ΕΑΤΑ (Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων), ΠΣΒΒΠΕ (Πανελληνίου Συνδέσμου Βιοτεχνιών και Βιομηχανιών Πλεκτού Ενδύματος, ΠΣΕ (Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων, ΣΒΒΕ (Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος), ΣΕΒΕ (Συνδέσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος) και ΣΕΛΠΕ (Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος).

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024