Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠρώτη συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΟΤ
Υπουργείο Πολιτισμού Και Τουρισμού

Πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΟΤ

Συνεδρίασε την προηγούμενη Πέμπτη -για πρώτη φορά- το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΟΤ, υπό την προεδρία του κ. Νικόλα Κανελλόπουλου, λαμβάνοντας αποφάσεις για επείγοντα διοικητικά θέματα, που αφορούν στην ορθή λειτουργία του Οργανισμού…

Συνεδρίασε την προηγούμενη Πέμπτη -για πρώτη φορά- το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΟΤ, υπό την προεδρία του κ. Νικόλα<...> Κανελλόπουλου, λαμβάνοντας αποφάσεις για επείγοντα διοικητικά θέματα, που αφορούν στην ορθή λειτουργία του Οργανισμού.

Ο πρόεδρος και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΟΤ ορίσθηκαν από την πολιτική ηγεσία με την εντολή της εξυγίανσης και του εξορθολογισμού των υπέρογκων δαπανών του Οργανισμού, που οδηγήθηκε στην απαξίωση από την προηγούμενη Κυβέρνηση.

Σημειώνεται ότι τα μέλη του Δ.Σ. του ΕΟΤ που έχουν ορισθεί, θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αμισθί, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει η προκήρυξη θέσεων μέσω της διαδικασίας www.opengov.gr

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024