Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠρώτο βραβείο για τον ΕΟΤ στην Philoxenia

Πρώτο βραβείο για τον ΕΟΤ στην Philoxenia

Με το πρώτο βραβείο τιμήθηκε ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, ΕΟΤ για το καλύτερο περίπτερο στη 15η Διεθνή Τουριστική Έκθεση Philoxenia, στη Θεσσαλονίκη. Με αφορμή την βράβευση ο γενικός γραμματέας του […]

Με το πρώτο βραβείο τιμήθηκε ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, ΕΟΤ<.> για το καλύτερο περίπτερο στη<...> 15η Διεθνή Τουριστική Έκθεση Philoxenia, στη Θεσσαλονίκη. Με αφορμή την βράβευση ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ κ. Ευγένιος Γιαννακόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
"Στην Philoxenia, ο ΕΟΤ αποφάσισε να συμμετάσχει με ένα περίπτερο, ο σχεδιασμός του οποίου θα σήμαινε την αρχή μιας καινούργιας αισθητικής αντίληψης. Μια παρουσία που θα μπορούσε να συνδυάσει τη σύγχρονη γραμμή με τους συμβολισμούς της παράδοσης και της ιστορίας μας. Χαίρομαι διότι για το καλύτερο περίπτερο της 15ης Διεθνούς Έκθεσης Philoxenia. Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω τον αγαπητό φίλο και συνεργάτη Γιάννη Μετζικώφ, ο οποίος ανέλαβε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση. Ο ΕΟΤ θα προσπαθήσει να συμμετέχει σε όλες τις μεγάλες εκθέσεις με περίπτερα διακεκριμένης έμπνευσης και ιδιαίτερης αισθητικής, όπως αρμόζει στη χώρα την οποία εκπροσωπεί."

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024