Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠρώτο βραβείο καλαισθησίας στο ελληνικό περίπτερο στην ITB
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Πρώτο βραβείο καλαισθησίας στο ελληνικό περίπτερο στην ITB

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΒΕΡΟΛΙΝΟ – ITB 2008: Ιδιαίτερα αποδοτική ήταν η παρουσία της Ελλάδος στην γερμανική τουριστική έκθεση ΙΤΒ που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Βερολίνο. Η ενεργή συμμετοχή της χώρας μας, ενδεικτική της εξωστρέφειας που έχει προσδώσει το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης και ο ΕΟΤ στο εθνικό τουριστικό προϊόν…

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΒΕΡΟΛΙΝΟ – ITB 2008: Ιδιαίτερα αποδοτική ήταν η παρουσία της Ελλάδος στην γερμανική τουριστική έκθεση ΙΤΒ που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Βερολίνο. Η ενεργή συμμετοχή της χώρας μας, ενδεικτική<...>της εξωστρέφειας που έχει προσδώσει το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης και ο ΕΟΤ στο εθνικό τουριστικό προϊόν, συνδυάστηκε επιτυχώς με μία τιμητική διάκριση.

Το κεντρικό περίπτερο του ΕΟΤ, που εκπροσώπησε την Ελλάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, απέσπασε το πρώτο βραβείο καλαισθησίας, ποιοτικής υπεροχής και παροχής υπηρεσιών στην κατηγορία «Ευρώπη», δηλαδή μεταξύ των υπόλοιπων συμμετοχών ευρωπαϊκών χωρών.

Η αξιολόγηση και η απονομή των βραβείων τελέστηκε υπό την αιγίδα του προέδρου του Γερμανικού Συνδέσμου Ταξιδίων (DRV) και του Ομοσπονδιακού Συνδέσμου της Γερμανικής Τουριστικής Οικονομίας (BTW) κ. Klaus Laeple, κατόπιν λεπτομερούς ελέγχου όλων των συμμετοχών που διεξήχθη από τους φοιτητές του Cologne Business School. Ο θεσμός της βράβευσης των καλύτερων συμμετοχών σε συνολικά 11 κατηγορίες, μεταξύ των οποίων και της κατηγορίας «Ευρώπης», διενεργείται τα τελευταία οχτώ χρόνια με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία.

Είναι εύκολα αντιληπτό ότι η βράβευση της Ελλάδας ρίχνει την αυλαία της γερμανικής τουριστικής έκθεσης ΙΤΒ με τον πλέον αποδοτικό για τη χώρα μας τρόπο, δεδομένου ότι η διάκρισή της συνέβαλε στην περαιτέρω ανάδειξη της ποιοτικής διαφοροποίησης και της αισθητικής αναβάθμισης του ελληνικού τουρισμού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024