Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠροβολή της Χαλκιδικής στα ποτάμια της Κεντρικής Ευρώπης
Ένωση Ξενοδόχων Χαλκιδικής

Προβολή της Χαλκιδικής στα ποτάμια της Κεντρικής Ευρώπης

Πρόταση για προβολή της Χαλκιδικής στην Κεντρική Ευρώπη μέσω των ποταμόπλοιων που διασχίζουν τα μεγάλα ποτάμια της περιοχής, έχει καταθέσει στο υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης η Ένωση Ξενοδόχων Χαλκιδικής (ΕΞΧ), ενώ […]

Πρόταση για προβολή της Χαλκιδικής στην Κεντρική Ευρώπη μέσω των ποταμόπλοιων που διασχίζουν τα μεγάλα ποτάμια της περιοχής<...>, έχει καταθέσει στο υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης η Ένωση Ξενοδόχων Χαλκιδικής (ΕΞΧ), ενώ παράλληλα προετοιμάζει προτάσεις για την προβολή του νομού ως γαστρονομικού προορισμού και προορισμού άλλων εναλλακτικών μορφών τουρισμού.

Η πρότασης αφορά κατά κύριο λόγο στην προβολή στον Δούναβη, ενώ εξετάζονται και άλλα ευρωπαϊκά ποτάμια. Η πρόταση, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΞΧ, κ. Τάσιο, αναμένεται να συζητηθεί μέχρι το τέλος Αυγούστου και στη Νομαρχιακή Επιτροπή Τουρισμού.

Εν τω μεταξύ, στο πλαίσιο πάντοτε των εκδηλώσεων προβολής του νομού, για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου υπάρχει προγραμματισμένη επίσκεψη συνεργείου του ιταλικού κρατικού τηλεοπτικού σταθμού Rai Uno, με σκοπό την κινηματογράφηση ταξιδιωτικού ντοκιμαντέρ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024