Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΠροβολή της Μαγνησίας στη διεθνή έκθεση TTR στη Ρουμανία
Εκθέσεις

Προβολή της Μαγνησίας στη διεθνή έκθεση TTR στη Ρουμανία

Εκτός από το έντυπο υλικό, που πρόκειται να διατεθεί κατά τη διάρκεια της TTR από εκπαιδευμένο προσωπικό στα ρουμανικά, θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην προβολή των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων, καθώς και σε εκδηλώσεις γαστρονομίας, καθ'όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έκθεση TTR – Romanian Tourism Fair στο Βουκουρέστι, η οποία θα διαρκέσει από τις 12-15 Μαρτίου. Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας δίνει δυναμικά το “παρών” της, με υποστηρικτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Βόλου. Στην εν λόγω έκθεση συμμετέχει ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου και ο Δήμος Νοτίου Πηλίου. Την πρώτη μέρα της έκθεσης έγινε συνάντηση των εκπροσώπων φορέων της Μαγνησίας με τον Έλληνα πρέσβη στο Βουκουρέστι, κ. Γρηγόρη Βασιλοκωνσταντάκη.

Εκτός από το έντυπο υλικό, που πρόκειται να διατεθεί κατά τη διάρκεια της έκθεσης από εκπαιδευμένο προσωπικό στα ρουμάνικα, θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην προβολή των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων, καθώς και σε εκδηλώσεις γαστρονομίας καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Την Παρασκευή 13 Μαρτίου και ώρα 5 το απόγευμα πρόκειται να γίνει παρουσίαση της Μαγνησίας από την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας, με προσκεκλημένους δημοσιογράφους που απασχολούνται με το τουριστικό ρεπορτάζ. Επίσης, έχουν κληθεί να παραστούν στην εκδήλωση 450 τουριστικοί πράκτορες από γραφεία όλης της Ρουμανίας. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα κληρωθούν πέντε τριήμερες διανυκτερεύσεις στην περιοχή, καθώς και προεγγραφή για διεξαγωγή fam trip στους συμμετέχοντες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024