Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΡόδος: Η τουριστική σεζόν παρατείνεται μέχρι το τέλος Νοεμβρίου

Ρόδος: Η τουριστική σεζόν παρατείνεται μέχρι το τέλος Νοεμβρίου

Έξι μεγάλοι τουριστικοί οργανισμοί της Αγγλίας και της Γερμανίας ανήγγειλαν ότι θα παρατείνουν το καλοκαίρι του 2000 τα προγράμματα τους για τη Ρόδο μέχρι τα τέλη του Νοεμβρίου. Οι tour […]

Έξι μεγάλοι τουριστικοί οργανισμοί της Αγγλίας και της Γερμανίας ανήγγειλαν ότι θα παρατείνουν<...> το καλοκαίρι του 2000 τα προγράμματα τους για τη Ρόδο<.> μέχρι τα τέλη του Νοεμβρίου.
Οι tour operators κατέληξαν σε αυτή την απόφαση αφού διαπίστωσαν ότι από πλευράς καιρικών συνθηκών ο Νοέμβριος είναι αξιοποιήσιμος τουριστικά. Πάντως, οι προοπτικές για όλη την καλοκαιρινή περίοδο του 2000 προδιαγράφονται καλές και ένας από τους κύριους παράγοντες αυτού του γεγονότος είναι και η επιφύλαξη των tour operators να ανοίξουν πλήρως την αφορά της Τουρκίας. Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε πέρσι με την υπόθεση Οτσαλάν και την εσωτερική πολιτική αστάθεια στη γειτονική χώρα, φαίνεται να επηρεάζει και την επόμενη περίοδο με αφορμή αυτή τη φορά και τους σεισμούς που έπληξαν πρόσφατα την Τουρκία.
Ενδεικτικό της μεγάλης δυσχέρειας που αντιμετωπίζει ο τουρκικός τουρισμός είναι το γεγονός ότι οι Τούρκοι ξενοδόχοι προσφέρουν για του χρόνου τιμές κατά 20% κατώτερες των περσινών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024