Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΡόβλιας: Προεκλογική φιέστα η επίσκεψη Λιάπη στο ΤΡΑΜ
Υπεύθυνος Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών του ΚΣ ΠΑΣΟΚ

Ρόβλιας: Προεκλογική φιέστα η επίσκεψη Λιάπη στο ΤΡΑΜ

Εξακολουθεί να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα ο κ. Λιάπης δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Ντίνος Ρόβλιας τονίζοντας ότι «το, εξαιτίας του, διαλυμένο σύστημα των επιβατικών μεταφορών της χώρας, το παρουσιάζει ως άριστο…

Εξακολουθεί να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα ο κ. Λιάπης δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Ντίνος Ρόβλιας τονίζοντας ότι «το, εξαιτίας του<...>, διαλυμένο σύστημα των επιβατικών μεταφορών της χώρας, το παρουσιάζει ως άριστο! Τόσο χαμηλά βάζει τον πήχη για την εξυπηρέτηση του κοινού που χρησιμοποιεί τα ΜΜΜ».

Ο κ. Ρόβλιας σύνεχισε «Η νέα προσωπική προεκλογική φιέστα του κ. Λιάπη αφορούσε το επί 3,5 χρόνια εγκαταλελειμμένο ΤΡΑΜ, το οποίο αιφνιδιαστικά ενεθυμήθη για τις τηλεοπτικές του ανάγκες. Αφορούσε επίσης και τα πολύπαθα λεωφορεία της ΕΘΕΛ, το 25% των οποίων είναι ακινητοποιημένο και ταλαιπωρημένο από ακατάλληλα ανταλλακτικά, πυρκαγιές εν κινήσει, βλάβες και «τρελές» πορείες με μεγάλες υλικές ζημίες και τραυματίες. Αληθινό θράσος! Όπως θράσος είναι να αναφέρεται στο ΜΕΤΡΟ, που παρουσιάζει αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στα δρομολόγια, μέχρι 10 λεπτά (!), με μεγάλη ταλαιπωρία του κοινού, αλλά και στον Προαστιακό, τα περισσότερα δρομολόγια του οποίου έχουν ακυρωθεί. Το σύστημα των επιβατικών μεταφορών απαξιώθηκε και διαλύθηκε χωρίς υπερβολή».

«Εξαιτίας της πολιτικής του κ. Λιάπη το ποσοστό αυτών που χρησιμοποιεί τα ΜΜΜ μειώθηκε από 33% το 2004 σε 26% το 2007. Ας κάνει μια βόλτα στην Αθήνα ο κ. Λιάπης, ακόμα και τώρα που η πόλη είναι άδεια, για να «καμαρώσει» τις ουρές στις στάσεις όλων των ΜΜΜ. Είναι δικό του “έργο”. Ο δε Σεπτέμβριος, όταν όλοι θα έχουν επιστρέψει, θα είναι δραματικός για τους πολίτες που χρησιμοποιούν τα ΜΜΜ», πρόσθεσε.

Καταλήγοντας ο κ. Ρόβλιας είπε «Όσον αφορά το όψιμο δήθεν ενδιαφέρον της κυβέρνησης Καραμανλή και του κ. Λιάπη για την οδική ασφάλεια, θυμίζουμε και πάλι ότι επί των ημερών της κυβέρνησης αυτής δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα για την οδική ασφάλεια. Ασφαλώς η αύξηση των προστίμων του ΚΟΚ δεν αποτελεί πολιτική οδικής ασφάλειας. Έτσι ενώ τα τροχαία ατυχήματα μειώθηκαν από 22.952 το έτος 2000 σε 15.399 το έτος 2004 (μείωση κατά 32,9%) επί των ημερών της κυβέρνησης Καραμανλή αυξήθηκαν σε 15.654 το έτος 2006. (Τα στοιχεία είναι από την σελίδα του υπ. δημόσιας τάξης στο διαδίκτυο.) Ίσως το θέμα αυτό, δηλ. της αύξησης των τροχαίων ατυχημάτων, να σκεφτεί να το θέσει ο κ. Λιάπης υπόψη της Εθνικής Επιτροπής Εθνικής Ασφάλειας, εάν ποτέ την καλέσει να συνεδριάσει, αφού από τον Μάρτιο του 2004 ευρίσκεται εν υπνώσει».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024