Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΡουσόπουλος: Η δέσμευση του πρωθυπουργού ισχύει για τους εργαζόμενους στην Ο.Α.

Ρουσόπουλος: Η δέσμευση του πρωθυπουργού ισχύει για τους εργαζόμενους στην Ο.Α.

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Υφυπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Αν. Νεραντζή, στις οποίες έκανε λόγο για παραπομπή ορισμένων συμβασιούχων της Ολυμπιακής Αεροπορίας στον ΟΑΕΔ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, κ. Θεόδωρος Ρουσόπουλος

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Υφυπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Αν. Νεραντζή, στις οποίες έκανε λόγο για<...>παραπομπή ορισμένων συμβασιούχων της Ολυμπιακής Αεροπορίας στον ΟΑΕΔ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, κ. Θεόδωρος Ρουσόπουλος, επεσήμανε ότι “η δέσμευση του Πρωθυπουργού, ότι δεν θα μείνει στο δρόμο κανείς εργαζόμενος της `Ο.Α.`, ισχύει για τους εργαζόμενους στην `Ο.Α.`”.

“Αν υπάρχουν συμβασιούχοι” πρόσθεσε “που εργάστηκαν στην `Ολυμπιακή` για 3 – 4 μήνες, δεν νομίζω ότι ο Έλληνας πολίτης θα συμφωνήσει ότι αυτοί οι συμβασιούχοι τεκμηριώνουν δικαίωμα μονιμότητας”. Οι εργαζόμενοι κατά πλειοψηφία είναι αυτοί που βρίσκονται στα μισθολόγια της `Ολυμπιακής Αεροπορίας` κατέληξε ο κ. Ρουσόπουλος.

Σχολιάζοντας γενικότερα πάντως το θέμα της Ολυμπιακής και τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος σε δηλώσεις του ανέφερε ότι “είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα και απαιτούνται πολύπλοκοι χειρισμοί.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024